• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

21:50

ZA DUEL PROTIV MESIJA BI URADIO SVE! Bivši fudbaler ZVEZDE mora da pije tablete da bi leteo avionom!

fkcrvenazvezda.rs

Fudbal

ZA DUEL PROTIV MESIJA BI URADIO SVE! Bivši fudbaler ZVEZDE mora da pije tablete da bi leteo avionom!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Rišairo Živković igraće za Kurosao protiv Argentine.

Odlučio je Rišairo Živković nedavno da prihvati poziv Kurosaoa i obuče dres reprezentacije. Debitovao je u KONKAKAF Ligi navija protiv Kanade pre dvana, a već sutra očekuje ga prava poslastica i duel protiv Argentine u Santijago del Asteru. 

Ističe nekada jedan od najtalentovanijih igrača planete da je dugo vremena imao na stolu ponudu Kurosaoa, ali da je centralnoamerička zemlja uvek bila treći izbor.

- Ranije sam imao na umu da zaigram za reprezentaciju Holandije ili Srbije, ali to trenutno nije izvodljivo, dok su se iz Kurasaa stalno raspitivali. Igrao sam i živeo u inostranstvu, tako da sam reprezentivne pauze koristio da odem kući. Pošto ponovo živim u Holandiji prilikom poslednjeg poziva sam pomislio: 'Znate šta, ja ću to da uradim - rekao je Živković. 

Foto: Starsportphoto

Priznao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde da je mogućnost da zaigra protiv Argentine i Lionela Mesija pomogla u donošenju odluke da prihvati poziv Kurosaoa. 

- Naravno, to je bio razlog prihvatanja poziva. Mogućnost da se Mesiju sportski osvetim za pobedu nad Holandijom, a-ha-ha. Lepa stvar, nikada nisam bio u Argentini, uskoro ću obogatiti svoje iskustvo. Plašim se letenja. To mi često izaziva stres, posebno tokom poletanja i turbulencija. Često pijem tabletu, ali ponekad nema efekta. Letenje, mogu da kažem, nije moja omiljena vrsta sporta. Ali moram to da uradim kada nemam drugog izbora - jasan je fudbaler srpskih korena. 

Budući da ima problema sa avionima, let za Argentinu neće biti previše prijatan za Rišaira Živkovića. Ipak, on ističe da će to biti zadovoljstvo. 

- Mnogo sati u avionu, oko sedam treninga i dve utakmice. Razgovarao sam o tome sa selektorom, ali je na kraju izbor bio moj. Smatram da sam sposoban da dobro uskladim stvari. Mogu da podnesem nedostatak sna i džet lega - podvukao je Živković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija