• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

23:29

KAPITEN JE ODRŽAO GOVOR, VERUJEMO U EVROPSKO PRVENSTVO! Marušić ISKREN posle poraza!

Starsportphoto©

Fudbal

KAPITEN JE ODRŽAO GOVOR, VERUJEMO U EVROPSKO PRVENSTVO! Marušić ISKREN posle poraza!

Podeli vest

Fudbaleri Crne Gore poraženi su u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je Srbija bila bolja u Podgorici sa 0:2 (0:0).

Dvostruki strelac u pobedi Srbije bio je Dušan Vlahović, a Orlovi su kvalifikacije započeli sa dva trijumfa. Sa druge strane, Crnogorci imaju pobedu nad Bugarskom i poraz od naše selekcije. 

Reprezentativac Crne Gore Adam Marušić nakon meča iskoristio je priliku da popriča sa svojim saigračem Milinković-Savićem, a potom se pojavio pred kamerama "TV Arena sport". 

Foto: Starsportphoto©

- Osmeh na kraju, ali uz žal zbog rezultata. Mislim da je 0:2 previše, iskoristili su svoje šanse. Okrećemo se narednoj utakmici. Ušli smo motivisani, imali smo šanse u prvom poluvremenu, bili smo bolji. Zaslužili smo barem bod, ali to je fudbal. Jovetić je održao govor nakon utakmice i slažem se sa njim, ako ovako nastavimo možemo na Evropsko prvenstvo. U reprezentaciji sam osam godina, mislim da je ovo bila fantastična utakmica u sjajnom abijentu - rekao je Adam Marušić. 

Crnu Goru u narednom kolu kvalifikacija očekuje duel protiv reprezentacije Mađarske 20. juna u Podgorici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija