• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

16:08

TERZIĆ PALI VATRU PRED DERBI! Šeteta zbog NAGLESMANA...

REUTERS/Daniel Roland

Fudbal

TERZIĆ PALI VATRU PRED DERBI! Šeteta zbog NAGLESMANA...

Podeli vest

Trener Borusije iz Dortmunda Edin Terzić istakao je da je dolazak Tomasa Tuhela u Bajern promenio njihovu pripremu meča.

Rešili su Bavarci da pred Der Klasiker naprave rokadu na klupi. Julian Nagelsman je bivši, a novi trener Bajerna je Tomas Tuhel. Bivši strateg Čelsija imao je samo desetak dana da se spremi za duel protiv najvećeg rivala koji bi mogao da odredi dalji tok prvenstva, a situacija zbog toga nije sjajna ni na Vestfalenu. 

Medijima se pred Der Klasiker obratio trener Edin Terzić koji je priznao da je promena na klupi Bajerna uticala i na pripremu meča protiv Bavaraca koji je na programu večeras od 18:30. 

- Iskreno, promenili smo pripremu meča. Gledao sam prvih šest utakmica Čelsija nakon što je Tomas Tuhel došao kako bih što bolje spremio duel i ispratio sistem. Ne znamo da li će on nastaviti na isti način kao što je radio Julian Nagelsman poslednjih meseci ili će sve biti drugačije. Činjenica je da je Bajern doveo jednog od najboljih trenera sveta - rekao je Edin Terzić na konferenciji za medije. 

Foto: REUTERS/Heiko Becker

Istakao je strateg Milionera da se radi o čoveku koji je za samo nekoliko meseci Čelsiju doneo titulu prvaka Evrope. 

- On je jedan od najuspešnijih i najboljih trenera sveta. Doneo je Čelsiju titulu Lige šampiona posle samo par meseci rada - dodao je trener Borusije. 

Nije želeo mnogo da zalazi u tuđe dvorište, ali je na pitanje o Julijanu Nagelsmanu Edin Terzić dao konkretan odgovor. 

- Znamo kako se u fudbalu stvari brzo menjaju, ali ostaje da je on vrhusnki trener! Mislim da je velika šteta to što se desilo Nagelsmanu - podvukao je Terzić, a potom saopštio da će za Der Klasiker biti smreni Gregor Kobel, Julian Brandt, Jusufa Mukoko i Karim Adejemi, dok su van stroja Niko Šloterbek i Đovani Reina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija