• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

10:26

HAOS I TUČA NA KRAJU DERBIJA! Lukaku sve zakuvao, Slovenac hteo da bije igrača Juventusa! (VIDEO)

Printskrin

Fudbal

HAOS I TUČA NA KRAJU DERBIJA! Lukaku sve zakuvao, Slovenac hteo da bije igrača Juventusa! (VIDEO)

Podeli vest

Juventus i Milan odigrali su 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije, a meč je obeležio dramatičan finiš i tuča fudbalera.

Juventus je poveo pogotkom Huana Kvadrada u 83. minutu, a Inter izjednačio u 95. golom Romelua Lukakua s bele točke nakon što je sviran kazneni udarac zbog igranja rukom Brazilca Bremera. Posle toga je nastao haos na terenu. 

Posle Lukakuovog gola na terenu je došlo do gurkanja igrača obe ekipe, a sudija Masa pokazao je drugi žuti karton i isključio Romelua Lukakua, a nešto kasnije i Kvadrada i Interovog golmana Samira Handanovića. Kvadrado je odgurnuo golmana Handanovića, koji mu nije ostao dužan, pa je krenuo na njega... Potom su pritrčali Damfris, Lukaku i ostali igrači Intera... Jedva su ih razdvojili.

- Isključenje belgijskog napadača nakon penala bila je iskra koja je zapalila fitilj i potencirala sukob igrača. Sve do samog kraja utakmica je bila mirna. Onda je nastao haos - piše "Gazeta delo Sport". 

Italijani objašnjavaju da je sve "zakuvao" Lukaku.

- Belgijski napadač je tokom proslave gola stavio prst na usta kao da želi da utiša Juventusove navijače. Taj gest Belgijanca Juventusovi igrači protumačili su kao provokaciju. Nakon poslednjeg zvižduka došlo je do nereda. Sudija je Lukakua opomenuo zbog proslave, a Belgijanac je već ranije imao žuti karton. Posebno je žustar u protestima bio Kvadrado, koji je opomenut. 

 

Kvadrado je nakon isključenja Lukakua navodno Handanoviću rekao "tako se to radi", a Slovanac mu je uzvratio sa "idemo", pa je počeo da širi ruke, kao da ga zove da se obračunaju. "Gazeta" ističe da su verovatno pale i "teže" reči, te da je Kvadrado želeo da udari golmana. Iz Intera tvrde da je sve počelo rasističkim vređanjem Lukakua nakon gola. 

Moramo da pomenemo, da naš Dušan Vlahović nije imao mnogo prilika protiv Intera, a trener Masimiliano Alegri ga je izveo iz igre u 73. minutu. Vlahović je bio vidno nervozan i ljut, pitanje je da li na sebe, jer opet nije postigao gol, ili na trenera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija