• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

12:22

RAT NE JENJAVA! ISTRAŽITE I KRIMINALNI PENAL! SAVEZ reagovao zbog sukoba OFK Beograda i Zemuna i OVE sporne utakmice (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

RAT NE JENJAVA! ISTRAŽITE I KRIMINALNI PENAL! SAVEZ reagovao zbog sukoba OFK Beograda i Zemuna i OVE sporne utakmice (VIDEO)

Podeli vest

Pokrenuta je zvanična istraga od strane Fudbalskog saveza Beograda zbog utakmice koju su odigrali OFK Beograd i Sinđelić na Karaburmi (2:1).

Velika prašina se podigla u Srpskoj ligi Beograd, a ne stišava se bura zbog spornog meča između Sinđelića i OFK Beograda.

Sada se oglasio i OFK Beograd saopštenjem, u kojem su istakli da ih napadaju "fudbalski kvaziradnici", a posebno su "opleli" po Zemunu prvom čoveku kluba, koga su označili kao inicijatora svega.

"Romantičari" su objavili i video sa utakmice Zemun - Brodarac, gde su objavili momenat kada se Zemuncima svira penal, drugi na utakmici. Zatražili su od FSB-a da se ispita i ovaj meč.

Saopštenje OFK Beograda prenosimo u celosti:

,,Fudbalski klub OFК Beograd je ponosan na činjenicu da je za kratko vreme postao glavna meta kvazi fudbalskih radnika u Beogradu.O tome najbolje govori podatak da je Fudbalski savez Beograda na prijavu FК Zemun odnosno njihovog prvog čoveka Gavrila Kovačevića koji je ujedno i političar i predsednik opštine Zemun pokrenuo istragu našeg meča sa Sinđelićem.

 

 

Radujemo se toj istrazi jer će se i zvanično pokazati da su svi pritisci lažni i neosnovani. Ali radujemo se tome jer će sada morati da se istražuju i druge utakmice, jer organi FSB dozvoljavaju da FК Zemun pobeđuje kriminalnim penalima kao sto je ovaj u prilogu. Sigurni smo da će predsednik FSB Marko Zdravković insistirati da se pokrene istraga po ovom pitanju, ali i zbog drugih radnji kao što su pritisci i pretnje od strane Gavrila Kovačevića i njegovih političkih saradnika na vodeće ljude Iskre, Torlaka, Borca, Brodarca u kojima se poziva na politički uticaj i preteći da će ga upotrebiti protiv njih ukoliko pruže otpor Zemunu. Znali smo da će OFК Beograd postati meta čim počne da se stabilizuje i ojačava, zato pripremljeno dočekujemo ove napade i uvereni smo da će se obiti o glavu zlonamernicima koji ih pokreću, nemoćni da na terenu ostvare svoje ciljeve".

Ovu objavu OFK Beograda sa svog zvaničnog naloga prokomentarisao je i Zemun.

- Iskreno, čuli smo i bolja opravdanja.

Trenutno je situacija na tabeli Srpske lige Beograd takva da je Zemun prvi sa 42 boda, OFK ima 39, a treća je Zvezdara koja ima 36. Kako trenutno stvari stoje, sve izvesnije je da bi prvaka mogao da odluči meč u Gornjoj Varoši između Zemuna i OFK Beograda, a ova utakmica bi vrlo verovatno mogla da bude proglašena mečom visokog rizika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

Kad se otkrije istina odma ovi sa karaburme kukaju i prebacuju loptu kod drugog aj da pogledamo još neke njihove tekme kako su dobijali u gostima pogotovo sto i kad su bili bolji nisu uspevali a sad lošiji uspeju ma dajte više oni odma politika a kod njih šta je ko rado sve da ne spominjemo Terzu i druge aj onda da pogledamo komplet da vidimo ave njihove tekme i u gostima i kući i pogledajmo zemunice pa da vidimo onda videlo bi se još neke .Al džaba im bilo sve i prijateljske tekme neće se plasirati dalje .igrače i sledeću sezonu ovde.NAPRED ZEMUN . ZEMUN ZAUVEK ,ZEMUN DO SMRTI .

taurunum

pre 1 godinu

pravda za zemunce, pozdrav za taurunum boyse koji prate svoju ekipu bila ona 1. ili 3. liga. Svaka čast momci

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15