• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

22:43

TADIĆ HEROJ AJAKSA! Kopljanici slavili u KLASIKERU i plasirali se u FINALE! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

TADIĆ HEROJ AJAKSA! Kopljanici slavili u KLASIKERU i plasirali se u FINALE! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Ajaksa slavili su u polufinalu Kupa Holandije sa 1:2 na teškom gostovanju u Roterdamu protiv Fajenorda - 1:2 (1:1).

Mnogi smatraju da je u holandskom fudbalu sve sjajno i bajno, ali je istina daleko od toga. Veče za nama obeležio je meč polufinala Kupa Holandije između Fajenorda i Ajaksa u Roterdamu, a utakmica je sredinom drugog poluvremena prekinuta nakon što je asu Kopljanika Dejvi Klasenu rabzijena glava. Nakon pauze koja je trajala oko pola sata utakmica je nastavljena, a gosti iz Amsterdama slavili su sa 1:2 (1:1). 

Heroj pobede bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić. Kapiten Ajaksa postigao je sjajan gol u 14. minutu koji je najavio pobedu Kopljanika, ali je već do poluvremena Fajenord preko Himeneza uspeo da izjednači. 

Raspalilo je to atmosferu među vatrenim pristalicama domaćina na De Kajpu, nadali su se navijači Fajenorda da će njihovi miljenici doći do kompletnog preokreta, ali je meč otišao u potpuno drugom smeru. 

Dejvi Klasen je u 51. minutu doneo novo vođstvo Ajaksu, a deset minuta kasnije meč je prekinut. Svemu je prethodila "tuča" Dušana Tadića i Ozana Kokčua, nakon čega su predmeti počeli da uleću na teren, a jedan je pogodio strelca drugog gola. 

Navijači Fajenorda počeli su da divljaju, upaljeno i nekoliko desetina baklji zbog čega je glavni sudija Lindout morao da pošalje igrače u svlačionicu. Kada je nastavljena, promene rezultata nije bilo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija