• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

10:46

ANĆELOTI SIJA! Bili smo bolji u SVEMU! ĆAVI NE ODUSTAJE: Boli, ali ovo mi nije najgora noć! Možemo da osvojimo titulu!

Tanjug

Fudbal

ANĆELOTI SIJA! Bili smo bolji u SVEMU! ĆAVI NE ODUSTAJE: Boli, ali ovo mi nije najgora noć! Možemo da osvojimo titulu!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Real Madrida, Karlo Anćeloti, izjavio je da je srećan što trenira taj klub dodavši da je zadovoljan plasmanom svog tima u finale Kupa kralja. Sa druge strane, trener Barselone Ćavi Ernandez kaže da je to bila teška i bolna noć za njegovu ekipu.

Real se sinoć plasirao u finale Kupa kralja, pošto je na "Nou Kampu" savladao Barselonu rezultatom 4:0 u revanšu meču polufinala, dok je u prvoj utakmici odigranoj u Madridu, katalonski klub  slavio 1:0.

Foto: Tanjug

 

- Odigrali smo veoma dobar meč, zasluženo smo pobedili. U drugom poluvremenu smo igrali dosta dobro, pošto je bila veoma komplikovana utakmica. Kada god smo imali prilike stvarali smo opasnost. Bili smo bolji u svim aspektima, i u napadu i u defanzivi. Da nismo tako odigrali ne bi pobedili sa 4:0. Još jednom moram da kažem da sam srećan zato što sam trener Reala- rekao je trener Real Madrida, Karlo Anćeloti.

Foto: Tanjug

 

Na utakmici u Barseloni briljirao je napadač Reala Karim Benzema, koji je postigao het-trik. On je jedini fudbaler Reala posle Ferenca Puškaša koji je postigao het-trik protiv Barselone na "Nou Kampu".

- Još jedna 'Zlatna lopta' za Karima? Zašto da ne? On je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu - dodao je trener Reala.

Šef struke Barselone Ćavi Ernandez priznao je da mu je poraz od Reala teško pao.

- Ovo baš boli, ali imamo La ligu gde se nalazimo na prvom mestu. Moramo da reagujemo posle ovog neuspeha. Igrali smo bolje nego što rezultat kaže, jer ovo baš strašan poraz. Drugi gol nas je ubio. Moram da priznam da smo odigrali loše u drugom poluvremenu! Ostaje gorak ukus, ali sutra se već okrećemo Đironi sa ciljem da pobedimo i da osvojimo Primeru. Večeras su odlučili detalji koje nismo kontrolisali. Bili smo van ravnotteže, nije bilo reda. Čestitam Realu na drugom poluvremenu, to je ekipa koja ne prašta. Šteta, bili smo motivisani i uzbuđeni, igrali smo protiv osvajača Lige šampiona - rekao je Ćavi.

Foto: Tanjug

 

Ernandez je istakao da je uveren da se ubedljiv poraz neće odraziti na njegov tim.

Prošle godine smo pobedili 4:0 i nismo osvojili ništa. Ove godine možemo da osvojimo prvenstvo. Poraz je ubedljiv, ali smo dali ve od sebe. Ponosan sam na ekipu. Ovo nije moja najgora noć, pamtim i gore. Tim je imao identitet, igrali smo protiv šampiona Španije i Evreope- kazao je strateg Katalonaca.

Foto: Tanjug

 

Real će u finalu Kupa kralja igrati protiv Osasune, koja je polufinalu eliminisala Atletik Bilbao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija