• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

17:26

OGLASIO SE TADIĆ! Posle haosa, pa "Je*ao je vaše majke Srbi" i ostalih GADOSTI, ovo je poruka kapitena Ajaksa! (FOTO)

printscreen

Fudbal

OGLASIO SE TADIĆ! Posle haosa, pa "Je*ao je vaše majke Srbi" i ostalih GADOSTI, ovo je poruka kapitena Ajaksa! (FOTO)

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić našao se u centru skandala, za vreme, a naročito posle utakmice sa Fejenordom, koju su kopljanici pobedili 2:1. koji sada trpi nestvarne uvrede na društvenim mrežama.

Tadić sada trpi neviđene uvrede na društvenim mrežama.

Susret polufinala Kupa Holandije je prekinut u drugom poluvremenu zbog incidenta između fudbalera dva tima tokom kog je sa tribina od strane navijača Fejnorda ubačen predmet koji je razbio glavu igraču Ajaksa.

Sve je počelo jakim duelom Tadića i Orkuna Kokčua, reprezentativca Turske.

Kokču je završio na travi, a onda je ustao i krenuo ka Srbinu. Zbog reakcije koja je zasmetala mnogima, Tadić je postao meta uvreda na društvenim mrežama.

 

Jedan od najbednijih i najjadnijih komentara je svakako:

- Osmansko carstvo je je***o vaše majke, srpski kreteni!

Nakon utakmice, Tadić je govorio o neverovatnom jubileju - 100. golu u dresu Ajaksa, a dan kasnije oglasio se na društvenim mrežama.

- Vidimo se 30. aprila. Ponosan sam na ovaj tim! -bilo je sve što je poručio ofanzivni fudbaler.

Tako je Tadić najavio finale Kupa u kom će njegov tim igrati protiv PSV-a, a uvrede koje je dobio nije komentarisao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija