• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

19:47

PODRHTAVA EVROPSKO TLO! Bavarci spremili OGORMNE PARE za napadača! Evo ko je meta MOĆNIH BAVARACA!

Tanjug/AP

Fudbal

PODRHTAVA EVROPSKO TLO! Bavarci spremili OGORMNE PARE za napadača! Evo ko je meta MOĆNIH BAVARACA!

Podeli vest

Tomas Tuhel sastavio je spisak potencijalnih pojačanja za Bajern Minhen.

Era Tomasa Tuhela na Alijanc areni počela je polovičnim učinkom. Bajern je slavio u Der Klasikeru protiv Borusije i ponovo je lider Bundeslige, ali je samo tri dana kasnije bavarski velikan eliminisan u DFB Pokalu od Frajburga. Zbog toga, u Minhenu razmišljaju o predstojećem prelaznom roku, a prvi cilj će biti dovođenje napadača. 

Kako prenosi novinar "Kicker-a" Georg Golzner, Tuhel je upravi kluba predstavio plan po kom je prioritet dovođenje novog napadača. Sa Bavarcima su se poslednjih godina u vezu dovodila brojna imena, ali do transfera nije došlo te se očekuje da tokom leta Bajern bude izuzetno aktivan na tržištu. 

Iako su svi u Bajernu zadovoljni učinkom Erika Maksima Čupa Motinga, svesni su da je ulazak u novu sezonu sa Kameruncem i mladim Matisom Telom naivan potez. Zbog toga, Bavarci su napravili spisak potencijalnih pojačanja, a po pisanju Golznera na vrhu liste je Viktor Osimen. 

Nigerijac je ove sezone potvrdio svoj kvalitet, jedan je od najboljih napadača u Evropi te ne čudi interesovanje Bajerna. Ipak, svesni su svi u Zebner štrase da je Aurelio De Laurentins, prvi čovek Napolija, izuzetno težak pregovarač pa su spremili i alternativno rešenje u vidu Randala Kolo Muanija. 

Foto: Tanjug/AP

Francuz je eksplodirao u dresu Ajntrahta ove sezone, postao je i standardan reprezentativac Trikolora. Dokazao se u Bundesligi što mu je veliki "plus" u očima Bavaraca, a pored toga je i realnija opcija za novi napad Bajerna. 

Naravno, kandidat je još uvek i Hari Kejn, ali mnogi smatraju da je njegov angažman nemoguća misija. Vredi napomenuti da je Tuhel tokom mandata u Čelsiju često igrao bez klasičnog napadača, a da je "lažna devetka" bio Kai Haverc. Nemac ne bi imao ništa protiv da se vrati u domovinu, posebno što je još zimus bio na meti Bajern Minhena. 

Bilo kako bilo, jasno je da će Bajern spremiti ozbiljnu svotu novca za novog napadača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17