• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

22:30

NOVA OŠTRA KAZNA ZA JUVE! Skandalozni rasistički krici za Lukakua DOŠLI NA NAPLATU!

REUTERS/Ciro De Luca

Fudbal

NOVA OŠTRA KAZNA ZA JUVE! Skandalozni rasistički krici za Lukakua DOŠLI NA NAPLATU!

Podeli vest

Juventus je kažnjen delimičnim zatvaranjem stadiona u jednoj utakmici, nakon što su njegovi navijači na rasnoj osnovi vređali napadača Intera Romelua Lukakua.

Lukaku je vređan na rasnoj osnovi kada je u utorak u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa postigao gol iz jedanaesterca, u petom minutu nadoknade vremena i izjednačio na 1:1. On je zbog neprimerenog slavlja ispred navijača Juventusa dobio drugi žuti karton nakon čega je isključen.

Rukovodstvo Serije A odredilo je da se donji sektor južne tribine na stadionu Alijanc zatvori za prvenstvenu utakmicu protiv Napolija 23. aprila, zbog rasističkih uvreda upućenim Lukakuu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Lukaku je suspendovan na jednu utakmicu zbog crvenog kartona, a kazne zbog koškanja na kraju utakmice dobili su golman Intera Samir Handanović i vezni igrač crno-belih Huan Kuadrado.

Kuadrado je dobio suspenziju od tri utakmice jer je uhvatio za vrat i udario ; Handanovića, a kapiten Intera će pauzirati jedan meč zbog učešća u incidentu.

Revanš utakmica polufinala Kupa igra se 26. aprila u Milanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija