• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

16:46

BOMBA! KLOP MENJA ANČELOTIJA U REALU!? Rokada TRENERA koja će promeniti FUDBALSKI SVET!?

Tanjug/AP

Fudbal

BOMBA! KLOP MENJA ANČELOTIJA U REALU!? Rokada TRENERA koja će promeniti FUDBALSKI SVET!?

Podeli vest

Izvesno je da će Karlo Ančeloti na kraju sezone napustiti Real Madrid, a Blankosi su rešili da njegov naslednik bude Jirgen Klop?

Era Karla Ančelotija na klupi Real Madrida se bliži kraju, a novi trener Blankosa mogao bi da bude Jirgen Klop, prenosi "Yahoo Sports". 

Sa Ostrva stigle su vesti da se Real Madrid priprema za život nakon Karla Ančelotija, a na prvi kandidat da nasledi legendarnog Italijana je upravo Jirgen Klop. Ipak, još uvek nije poznato da li će slavni trener na kraju sezone napustiti Santijago Bernabeu buduć ida je mnogo puta isticao kako želi da nastavi saradnju sa Los Blankosima. 

Moguće je da će na njegovu budućnost uticati i konačan plasman u Ligi šampiona, te da će Ančeloti dobiti novi ugovor ukoliko Real odbrani titulu prvaka Evrope. 

Sve je još uvek na dugačkom štapu, a sumnju u mogućnost ulio je "Mundo Deportivo" koji je istakao da je Klopov najveći problem činjenica da je već "odbijao" Blankose i Florentina Pereza. Nemac svojevremeno nije želeo da dolazi u klub koji je formiran, već je želeo da napravi svoju eru baš kao što je to učinio na Enfildu. 

Foto: REUTERS/Susana Vera

On je bio želja Real Madrida pre nekoliko sezona, ali se odlučio da prihvati poziv Liverpula. Umesto njega na klupu Blankosa seo je Rafael Benitez što se ispostavio kao pogrešan korak za velikana iz španske prestonice. 

Ipak, situacija je sada nešto drugačija budući da određeni izvori ističu kako je Klop spreman da se preseli u Madrid. Liverpul ove sezone igra ispod svih očekivanja i utisak je da je došlo do prezasićenja dve strane. Zbog toga, navodno, Nemac želi da na kraju sezone napusti Enfild i oproba se u novoj sredini. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija