• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2023

17:58

LAMPARD DEBITOVAO PORAZOM! "Vukovi" ugrizli Čelsi, Fulamu ne ide bez Mitrogola!

Tanjug/AP

Fudbal

LAMPARD DEBITOVAO PORAZOM! "Vukovi" ugrizli Čelsi, Fulamu ne ide bez Mitrogola!

Podeli vest

Frenk Lampard je porazom debitovao na klupi Čelsija. Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su "plavce" 1:0, u 30. kolu Premijer lige.

Utakmicu je odlučio Mateus Njunjes u 31. minutu kada je sjajnim volej udarcem savladao Kepu Arisabalagu.

"Vukovi" su ostvarili prvu pobedu posle četiri utakmice i sada su 12. na tabeli, poziciju ispod "plavaca", koji imaju osam poena više.

Nije bilo mnogo prilika, Čelsi je imao veći posed lopte, ali ne i nekih konkretnih šansi da bi došli do gola.

Foto: Tanjug/AP

Fulam je bez Aleksandra Mitrovića poražen od Vest Hema na svom terenu rezultatom 1:0.

Saša Lukić je čitavu utakmicu proveo na klupi, a jedini (auto)gol viđen je u 23. minutu, kada je Rid savladao sopstvenog golmana Lena.

Totenhem je bio bolji od Brajtona 2:1.

Son je u 10. minutu sa distance pogodio dalji ugao Stila. Vođstvo "pevaca" trajalo je do 34. minuta, kada je Dank postigao gol i izjednačio rezultat.

Foto: Tanjug/AP

Sredinom drugog dela, menadžeri oba tima, Stelini i De Zerbi su zbog verbalnog sukoba zaradili isključenja.

Spasilac domaćih po ko zna koji put bio je Hari Kejn u 79. minutu utakmice.

Kao gost rezultatom 1:0 slavio je i Bornmut kod Lestera, a Biling je bio taj koji je u 40. minutu iskoristio grešku u dodavanju Medisona i postigao gol.

Na kraju, Aston Vila je pobedila Notingem Forest sa 2:0, a golove su postigli Traore u 48, odnosno Votkins u 95. minutu.

Premijer liga, 30. kolo:

Mančester junajted – Everton 2:0 (1:0)
Mektominej 36, Marsijal 71
Aston Vila – Notingem Forest 2:0 (0:0)
Traore 48, Votkins 90+5
Brentford – Njukasl 1:2 (1:0)
Toni 45+1p – Raja 54ag, Isak 61
Fulam – Vest Hem 0:1 (0:1)
Rid 23ag
Lester – Bornmut 0:1 (0:1)
Biling 40
Totenhem – Brajton 2:1 (1:1)
Son 10, Kejn 79 – Dank 34
Vulverhempton – Čelsi 1:0 (1:0)
Mateus Njunjes 31
18.30 Sautempton – Mančester Siti

Nedelja:
15.00 Lids – Kristal Palas
17.30 Arsenal – Liverpul

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija