• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.04.2023

12:48

Iskoristi najveće kvote na svetu i budi jedan od preostalih 500 dobitnika

mozzart

Fudbal

Iskoristi najveće kvote na svetu i budi jedan od preostalih 500 dobitnika

Podeli vest

Nigde nećete naći veće koeficijente na pobede Mančester Sitija i Benfike, uđi u trku za pola miliona dinara dnevno

Bogat vikend je iza nas, a utorak je rezervisan za Ligu šampiona. Elitno evropsko klupsko takmičenje vraća se u akciju prvim susretima četvrtfinalne faze, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta, kao i jedan izazzov.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na Mančester Siti protiv Bajerna u okviru Lige šampiona, kao i kec na Benfiku u istom takmičenju u duelu sa Interom.

To nije kraj iznenađenjima jer na sve to, čeka vas i današnji Mozzart izazzov koji glasi: pogodi najduži tiket sa parovima 1,25 i više – izađi na crtu i uzmi najveći "deo kolača" od 500.000 dinara. O Mozzart izazzovu možete da se informišete detaljnije klikom OVDE.

Današnji parovi Lige šampiona:

MANČESTER SITI - BAJERN (UTORAK, 21.00), KEC 1,85

Mančester Siti je u celini prilično uspešan u sezoni. Sastav Pepa Gvardiole se bori za titulu u Premijer ligi i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona. Na nacionalnom frontu, Građani su trenutno drugoplasirani na tabeli sa šest bodova zaostatka za Arsenalom, ali imaju još meč u rezervi. Pošto je u prošlom kolu pobedio Sautempton sa 4:1, Mančester Siti je ostvario osmupobedu u nizu na svim frontovima. Prethodno, Građani su bili najuspešniji u grupnoj fazi Lige šampiona u konkurenciji Dortmunda, Sevilje i Kopenhagena, a u osmini finala su bez poteškoća izbacili RB Lajpcig. Bajern se, kao i sadašnji rival, bori na dva fronta i na svakom teži samo trofejima. U Bundesligi ekipa Tomasa Tuhela posle 27 kola vodi na tabeli, ispred Borusije Dortmund sa dva boda prednosti. Pobeda nad Frajburgom od 1:0 u prošlom kolu bila je druga uzastopna za Bajern i Tuhela kao novog trenera Bavaraca. Bajern je u grupnoj fazi bio nepogrešiv protiv Intera, Barselone i Viktorije Plzenj, a potom je sa dva trijumfa eliminisao PSŽ u osmini finala.

Foto: mozzart

 

BENFIKA - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 2,35

Benfika igra sezonu na veoma visokom nivou. Tim Rodžera Šmita je u Ligi šampiona izborio prolaz iz grupne faze sa prvog mesta u konkurenciji PSŽ-a, Juventusa i Makabija iz Haife, a potom lako preskočio Klub Briž u osmini finala. Ujedno, Orlovi su dominirali nacionalnom scenom, gde su pred osvajanjem titule prvaka Portugalije. Osvojili su 71 bod i imaju sedam poena više od Porta. Prednost je bila još veća do prošlog kola, kada su Zmajevi nadigrali Benfiku u Lisabonu sa 2:1. Bio je to tek treći neuspeh u sezoni za Orlove u svim takmičenjima. S druge strane, Inter je podbacio na nacionalnom frontu, i jedina svetla tačka tima Simonea Inzagija je Liga šampiona. Prolazak iz grupe sa Bajernom, Barselonom i Viktorijom Plzenj i potom eliminacija Porta omogućili su strategu da zadrži svoju poziciju. U Seriji A Inter je tek peti na tabeli posle 29 kola, ali samo bod zaostaje za četvrtim Milanom. Trenutno je u nizu od šest susreta bez slavlja na svim frontovima.

Tu je i ponuda za pojedinačne igrače, strelce, asistente, broj šuteva u okvir gola, čak i broj pasova.

Mozzart special možete iskoristiti kako biste sastavili najduži dobitni tiket i osvojili neku od 30 dnevnih nagrada do 100.000 rsd.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija