• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2023

19:40 >> 19:55

SELEKTOR DOŠAO DA GLEDA FUDBAL, A VIDEO HAOS! Nemile scene na BANOVOM BRDU pred Piksijem... (FOTO)

printscreen

Fudbal

SELEKTOR DOŠAO DA GLEDA FUDBAL, A VIDEO HAOS! Nemile scene na BANOVOM BRDU pred Piksijem... (FOTO)

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi došao je na Banovo brdo da gleda derbi 30. kola Superlige, ali je uspeo da vidi samo haos koji su izazvali navijači Partizana.

Sa velikim očekivanjima fudbalska Srbija dočekala je meč 30. kola Superlige između Čukaričkog i Partizana. Posle dugo vremena večiti rivali više nisu nedodirljivi budući da se crno-beli grčevito bore  za drugo mesto, a duel protiv Brđana mogao je da odredi dalji tok plej-ofa. 

Mnogi su očekivali da će na Banovom brdu sve pucati od borbe i dobrog fudbala, takav stav je imao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je došao na stadion da sa lica mesta prati utakmicu, ali se sve vrlo brzo pretvorilo u košmar. Navijači Partizana bili su rešeni da prekinu utakmicu, a u svojoj nameri su uspeli! 

Od prvog minuta su navijači Partizana ubacivali pirotehnička sredstva zbog čega je glavni sudija Milan Mitić nekoliko puta morao da prekida meč na kratko vreme. Ipak, posle nekog vremena bio je prinućen glavni arbitar da se posavetuje sa delegatom nakon čega je odlučeno da se isprazni deo istočne tribine gde su bile najvatrenije pristalice crno-belih. 

Utakmica je posle 20 minuta nastavljena nakon što je žandarmerija izbacila Grobare sa tribine. Sve je prošlo u totalnom haosu budući da je došlo do tuče između pripadnika policije i huligana, ali se nakon posle nekog vremena situacija smirila. Bilo je to zatišje pred buru. 

Samo 100 sekundi trajao je nastavak utakmice posle čega su sa istočne tribine na teren počele da "upadaju" stolice. Navijači Partizana koji su bili odvojeni od grupe Grobara gađali su pomoćnog sudiju zbog čega je meč ponovo prekinud, a nakon toga doneta je odluka da danas fudbala na Banovom brdu neće biti! 

Novi termin derbija 30. kola Superlige Srbije je sreda od 18 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija