• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

12:34

SRAMNA I JADNA ODLUKA! ENGLEZI PRELOMILI - Mitroviću NESTVARNA kazna, a SUDIJE mogu da rade šta hoće!

Tanjug/AP

Fudbal

SRAMNA I JADNA ODLUKA! ENGLEZI PRELOMILI - Mitroviću NESTVARNA kazna, a SUDIJE mogu da rade šta hoće!

Podeli vest

Fudbalski savez Engleske (FA) objavio je da neće pokretati postupak protiv pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa zbog incidenta na utakmici između Liverpula i Arsenala.

Sudijska komisija engleske Premijer lige suspendovala je ranije Hacidakisa, koji je tokom meča između Liverpula i Arsenala laktom u vrat udario fudbalera domaćeg tima Endija Robertsona.

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice 30. kola Premijer lige između Liverpula i Arsenala, koja je na Enfildu završena bez pobednika, 2:2.

- Naš sveobuhvatan proces uključivao je pregled detaljnih izjava Liverpula i Udruženja sudija, kao i višestrukih uglova video snimaka u vezi sa incidentom i okolnostima - navodi se u saopštenju FA.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo ispada smešno ako se uzme u obzir da je napadač Fulama i naše reprezentacije, Aleksandar Mitrović udaljen sa terena na meču Fulama i Mančester junajeda pošto je odgurnuo arbitra i za to je naknadno kažnjen sa osam mečeva suspenzije.

Inače, Hacidakis je istakao u saopštenju koje je objavilo Udruženje sudija, da se izvinio Robertsonu.

- Sigurno nisam nameravao da ostvarim bilo kakav kontakt sa Endijem dok sam povlačio ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku suđenju utakmica- izjavio je pomoćni sudija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

A STA STE OCEKIVALI OD SMRDLJIVIH BRITANACA ,PA STOKE BRITANSKE SU ODUVEK MRZELE SRBE I SVO ZLO KOJE NAM JE KROZ ISTORIJU NAPRAVLJENO KRIVI SU NACISTI BRITANSKI......... ZATO SE NEMOJTE CUDITI I ZA OVO

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija