• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2023

23:25

ĐAVOLSKA RIBA ENGLESKOG FUDBALA! Najurili je iz kluba zbog DROGE I ALKOHOLA, a tek sada je bez blama! BACILA SE NA SAJTOVE ZA ODRASLE! (FOTO)

printscreen Twitter

Fudbal

ĐAVOLSKA RIBA ENGLESKOG FUDBALA! Najurili je iz kluba zbog DROGE I ALKOHOLA, a tek sada je bez blama! BACILA SE NA SAJTOVE ZA ODRASLE! (FOTO)

Podeli vest

Medlin Rajt je postala internet senzacija preko noći, a sve zbog odluke engleskog kluba Čarlton Atletika da raskine saradnju s njom.

Kada su se pojavile fotografije atraktivne plavuše kako udiše nedozvoljene supstance i zatim loče alkohol dok se vozi u svom Rendž Roveru, Čarlton nije imao izbora već je najurio.

Tada 23-godišnja Madlin koristi trenutak slave, skuplja veliki broj pratilaca, a potom kasnije otvara profil na sajtu za odrasle Onli fansu. Tada je počela da zarađuje novac koji joj je omogućio da kupi veliku kuću, da putuje na najskuplje destinacije i da troši novac na markiranu odeću o kojoj je nekada samo mogla da sanja.

 

 

- Ne kajem se. Slavna sam i bogata. Neću lagati, potpuno mi je promenilo život - priznala je na društvenim mrežama i dodala:

- Kada sam otišla iz čarltona, bila sam uplašena i nisam znala šta dalje. Klub mi je bio poput porodice i njihova odluka mi je slomila srce. Nakon raskida ugovora bilo je zaista teško, osećala sam grižnju savesti - rekla je u jednom intervjuu.

 

 

Ubrzo nakon toga preselila se u Dubai. Napustila je fudbal i počela da zarađuje objavljujući fotografije i videa za odrasle na internetu. Među ostalim imala je naloge na Instagramu, Tviteru i Snepčetu, gde je za kratko vreme stekla veliku popularnost.

Sve to je bio samo njen početak. Otvarajući profil na sajtu za odrasle počela je basnoslovno da zarađuje i sada je srećna i zadovoljna, maksimalno ispunjena i uverena da je raskid s Čarltonom bio sudbonosan i da je bio najbolji mogući potez ma koliko god tada bilo teško.

 

 

Mnogi će reći da je nevaljala devojka postala još gora, ali danas joj je najmanje važno šta drugi kažu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija