• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

23:50

DIBALA JE HEROJ RIMA! Vučica posle DRAME i PRODUŽETAKA eliminisala Fajenord!

Tanjug/AP

Fudbal

DIBALA JE HEROJ RIMA! Vučica posle DRAME i PRODUŽETAKA eliminisala Fajenord!

Podeli vest

Fudbaleri Rome poslednji su učesnici polufinala Lige Evrope pošto su nakon protužetaka savladali Fajenord sa 4:1 (2:1) u revanš meču.

Paolo Dibala je heroj Rome, a četa Žozea Murinja ima mnogo života i nikada se ne predaje! Vučica je nakon prave drame, 120 minuta fudbala na Olimpiku i produžetaka uspela da se plasira u polufinale Lige Evrope. Najveći krivac za to je Paolo Dibala koji je u  89. minutu postigao gol za 2:1 i meč odveo u produžetke gde je Roma samlela Fajenord - 4:1! 

Imali su Roterdamersi sve u svojim rukama do samog finiša meča. Na semaforu je pisalo 1:1 pošto je Roma povela preko Leonarda Spinacole, a rezultat je poravnao Igor Paišao. Delovalo je da će se Arne Slot i njegova družina revanširati Vučici za poraz u finalu Lige konferencija, ali se to nije desilo pošto je u 89. minutu Dibala matirao Bijlova za delirijum na Olimpiku. 

Foto: Tanjug/AP

Fajenord je bio u nokdaunu, a Roma silno krenula napred u prvom produžetku. Već u 101. minutu Stefan El Šaravi iskoristio je sjajnu asistenciju Tamija Abrahama i doveo Vučicu na korak od polufinala, a tačku na dvomeč stavio je Lorenco Pelegrini u 109. minutu. 

Roma će u polufinalu Lige Evrope igrati sa Bajer Leverkuzenom, dok drugi par čine Sevilja i Juventus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija