• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2023

12:24

SVAKA ČAST! Eriksen zvao Gudelja i dao podršku!

Starsportphoto©

Fudbal

SVAKA ČAST! Eriksen zvao Gudelja i dao podršku!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen pokazao je veličinu kada je pozvao reprezentativca Srbije Nemanju Gudelja nakon što je njegov brat Dragiša kolabirao na utakmici.

Dragiša Gudelj se srušio na teren tokom duela njegove Kordobe i Rasing Felora, a ljubitelje fudbala širom sveta je ta situacija podsetila na srčani udar koji je Danac doživeo na Euru pre dve godine.

Kristijan Eriksen je pokazao da ne može da živi bez fudbala i uprkos svemu se vratio na teren, a isto bi mogao da učini i mlađi Gudelj, jer je i njemu ugrađen defibrilator.

Foto: beta/ap photo

 

Danski as pozvao je Nemanju Gudelja da smiri njega i brata u toj situaciji.

- Eriksena poznajem jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 14. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata mnogo smirilo - otkrio je Nemanja Gudelj, pred meč njegove Sevilje i Junajteda u Ligi Evrope.

Foto: Instagram

 



Pred meč, prošlog četvrtka, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara. Mene je ta vest sačekala u reprezentaciji, dan posle utakmice. Kada sam saznao prvo što mi je prošlo kroz glavu je da uhvatim avion i vratim se u Španiju da budem s njim. Sat vremena kasnije me je nazvao otac i rekao da je van životne opasnosti. Ima srce kao lav - rekao je Gudelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija