• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2023

18:22

KARLO ANĆELOTI: Važno nam je da znamo da smo veoma blizu finala Lige šampiona

REUTERS/Susana Vera

Fudbal

KARLO ANĆELOTI: Važno nam je da znamo da smo veoma blizu finala Lige šampiona

Podeli vest

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je na konferenciji za medije pred meč sa Seltom da je njegovom timu važno jedino što je blizu finala Lige šampiona.

Fudbaleri Reala i Mančester sitija sastaće se u polufinalu Lige šampiona, a Anćeloti je progovorio o budućem rivalu.

- Ne znam da li je Mančester siti favorit. Međutim, to nije nešto o čemu sada razmišljam. Važno nam je da znamo da smo veoma blizu finala i da ćemo igrati protiv solidnog rivala u ravnopravnom dvoboju. Pa da vidimo šta će se desiti - dodao je italijanski stručnjak.

Opreza je Anćeloti dok pričao o "građanima". 

Ovaj tim Sitija se donekle promenio. On je i dalje veoma opasan, ima više igrača sa visokim individualnim kvalitetima, kao i špica koji postiže mnogo golova. Trebalo bi da pokušamo da budemo bolji od njih", istakao je Ančeloti. Dodaje da njegov tim jeste bolji u odbrani i da to može da im znači u završnici takmičenja. "Tačno je da smo bolji u odbrani. To takođe zavisi i od faze u kojoj se sezona nalazi. U najvažnijim trenucima igrači su više fokusirani na svoje defanzivne zadatke. To je bio ključ prošle godine, i mogao bi da postane ključ uspeha sada", istakao je Ančeloti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija