• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2023

19:52

LUDNICA U LIVERPULU! "Redsi" vodili protiv Totenhema sa 3:0 posle 15 minuta igre, PA JEDVA STIGLI DO TRIJUMFA POSLE GOLA U SUDIJSKOJ NADOKNADI

Tanjug/AP

Fudbal

LUDNICA U LIVERPULU! "Redsi" vodili protiv Totenhema sa 3:0 posle 15 minuta igre, PA JEDVA STIGLI DO TRIJUMFA POSLE GOLA U SUDIJSKOJ NADOKNADI

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula sa 4:3 su savladali Totenhem na domaćem terenu u meču 34. kola Premijer lige.

"Redsi" su meč počeli na najbolji mogući način, a posle 15 minuta igre već su imali prednost od 3:0.

Goleadu je započeo Džons u trećem minutu, samo dva minuta kasnije rezultatsku prednost je duplirao Dijaz, dok je Mohamed Salah bio precizan sa bele tačke u 15. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Svi su pomislili da će ovo biti lak meč za pulene Jirgena Klopa, ali desila se prava drama.

U 39. minutu Heri Kejn je posle pasa Ivana Perišića smanjio prednost "crvenih", a potom je Son bio precizan u 78. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Haos je nastao kada je Son proigrao Rišarlisona u trećem minutu nadoknade, a Brazilac je bio precizan za izjedančenje.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, samo minut kasnije, portugalski reprezentativac Diogo Žota zatresao je mrežu Totenhema i doneo tri boda svom timu.

Bio je ovo svakako jedan od spektakularnijih mečeva tekuće sezone Premijer lige, na sreću po domaće navijače njihov tim je odneo pobedu.

Foto: Tanjug/AP

Liverup je posle ovog meča na petoj poziciji sa bodom mannje od Mančestera koji je na četvrtom mestu, dok Totenhem zauzima mesto ispod Liverpula.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17