• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

18:08

PUKLA TIKVA - MESI IDE IZ PARIZ SEN ŽERMENA! Argentinac POLUDEO, ovo je KAP KOJA JE PRELILA čašu!

AP/Photo

Fudbal

PUKLA TIKVA - MESI IDE IZ PARIZ SEN ŽERMENA! Argentinac POLUDEO, ovo je KAP KOJA JE PRELILA čašu!

Podeli vest

Argentinski fudbaler Lionel Mesi napušta Pariz Sen Žermen na kraju sezone.

Čini se da je još jedna transfer saga gotova i pre početka prelaznog roka. Nakon što je Marka prenela da će Džud Belingem na kraju sezone pojačati Real Madrid, poznati italijanski novinar javlja da je Lionel Mesi rešen da po isteku ugovora napusti Pariz Sen Žermen! 

Već mesecima se šuška o budućnosti Mesija na Parku prončeva, posebno nakon informacija da je došlo do prekida u pregovorima oko novog ugovora. Navodno, Sveci su želeli da smanje platu bivšem fudbaleru Barselone, na šta on nije pristao zbog čega je bilo sve izvesnije da će on na kraju sezone otići iz Pariza. 

Prema informacijama koje poseduje Fabrisio Romano, situacija je izmakla kontroli i jedini logičan rasplet je odlazak Lea Mesija iz Pariz Sen Žermena.

- Mesi napušta PSŽ na kraju sezone, nema više nikakve sumnje. Iza kulisa, koliko sam razumeo, njegov otac Horhe je čelnicima kluba pre mesec dana rekao sve o ovom projektu. Bila je ovo kap koja je prelila čašu - napisao je Fabrisio Romano. 

Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Već neko vreme se spekuliše o tome da će argentinski fudbaler nazad u Barselonu, ali problem predstavlja loša finansijska situacija u klubu iz Katalonije. Obostrana želja postoji, još od prošle godine, a da li će doći do dogovora veliko je pitanje. 

Nema sumnje da će Mesi ovog leta biti jedan od traženijih fudbalera sveta. Nema kluba koji ne bi želeo da vidi Argentinca u svom taboru, ali je utisak da su najbliži klubovi oni najbogatiji. Ponuda iz MLS lige i Saudijske Arabije ima na pretek...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija