• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

07:20

TUGA DO NEBA! Srpski fudbaleri u posebnim majicama izašli na meč i odali počast žrtvama masakra u Beogradu! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

TUGA DO NEBA! Srpski fudbaleri u posebnim majicama izašli na meč i odali počast žrtvama masakra u Beogradu! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaleri Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović odali su počast žrtvama tragedije koja se u sredu dogodila u Beogradu.

Tinejdžer K.K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole na Vračaru! Mitrović i Maksimović, igrači Herafea, su se pre meča njihovog kluba sa Seltom (1:0) pojavili u majicama na kojima je pisalo "Beograd" i datum 3. maj 2023. godine. 

 

 

 

 

O tragediji u Beogradu, koja je potresla Srbiju, pričao je i Dušan Vlahović koji je skoro zaplakao, a brojni srpski sportisti među kojima su Novak Đoković, Milica Mandić, Bogdan Bogdanović ...odali su počast žrtvama tragedije.

Foto: Marko Đoković

 

Učenik Kosta K. (14) upao je  u školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i usmrtio devet osoba, dok je više njih povređeno. Nastavnica istorije teško je povređena u pucnjavi. Kosta je bio odličan đak, međutim, učenici kažu da je bio povučen i nije imao prijatelje. Prema rečima učenika škole, Kosta K. je bio miran i tih, pa su svio šokirani zbog svega što se dogodilo. Tvrde da je neretko trpeo uvrede na svoj račun.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Prema nezvaničnim informacijama, dečak nije pokazao ni trunku kajanja niti saosećanja prilikom davanja iskaza. Detaljno je opisao ceo događaj i ispričao kako je mesec dana sve planirao. On je imao detaljno nacrtan plan masakra, kao i spisak dece koju želi da ubije. Plan je nacrtao kao u igricama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija