• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

13:53

VIDIĆ PONOVO IZVISIO! Srbin opet NIJE IZABRAN!

Starsportphoto

Fudbal

VIDIĆ PONOVO IZVISIO! Srbin opet NIJE IZABRAN!

Podeli vest

Iako je po mnogima najbolji defanzivac u istoriji Mančester junajteda i elitnog fudbalskog ranga u Engleskoj, nekadašnji srpski as Nemanja Vidić ni u trećem pokušaju nije dobio dovoljno glasova da se nađe u Kući slavnih Premijer lige.

Nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Vidić ni ove godine nije dobio laskavo priznanje, iako mnogi smatraju da je odavno zaslužio da se njegovo ime nađe u Kući slavnih.

Rio Ferdinad, nekadašnji saigrač srpskog štopera je ovogodišnji laureat, kao i bivši golman Čelzija i Arsenala Peter Čeh i legenda Arsenala Toni Adams.

 

 

Pored Vidića novu šansu za prestižnu nagradu čekaće i Geri Nevil, Majkl Oven, Sol Kembel, Majkl Kerik, Endi Kol, Ešli Kol, Džeremajn Defo, Les Ferdinand, Robi Fauler, Džon Teri i Jaja Ture.

Premijer liga je za članove Kuće slavnih proglasila i Aleksa Fergusona, trofejnog trenera Mančester junajteda, i Arsena Vengera, nekadašnjeg menadžera Arsenala, jer tamošnja liga svake godine bira dve legende koje proglašava članovima prestižnog društva.

Foto: Reuters

 

Primljeni u Kuću slavnih dobiće Plaketu Premijer lige i 10.000 funti koje će pokloniti u humanitarne svrhe po ličnom izboru.

Podsetimo, prišle godine su se među izabranima našli Vejn Runi, Patrik Vijera, Jan Rajt, Piter Šmajhel, Pol Skols, Didije Drogba, Vensan Kompani i Serhio Aguero.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 11 meseci

Znachi, da jos nije dorastao, kao ni u FSS, kao ni za Zvezdu. Cekaj, radi nesto, ne gubi vreme, ako nemas dovoljno para.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija