• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.05.2023

11:11

PONIŽAVAJUĆE ILI REALNO? Juventus poslao neočekivano malu ponudu za Sergeja

AP/Alfredo Falcon

Fudbal

PONIŽAVAJUĆE ILI REALNO? Juventus poslao neočekivano malu ponudu za Sergeja

Podeli vest

Neobično mala ponuda za srpskog fudbalera! Čelnici Juventusa ponudili su 25 miliona evra za vezistu Lacija Sergeja Milinkovića Savića, objavili su italijanski mediji.

Nije tako davno bilo kada je prvi čovek "nebesko-plavih" Klaudio Lotito tražio za Srbina minimum sto miliona evra. Stajali su u redu Real Madrid, Mančester junajted, Pariz Sen Žermen i ostali evropski velikani, kako bi se dokopali potpisa Milinkovića Savića.

Međutim, ili on nije želeo da ide ili ga Lotito jednostavno nije puštao. Sada je došao trenutak da je Sergeju ostalo godinu dana do isteka ugovora i Lacio može da zaboravi na enormnu zaradu. Juventus je procenio da je u redu da ponudi 25 miliona evra i dobije igrača. 

Foto: AP/Massimo Paolone

Sergej Milinković Savić

Ostaje da se vidi da li će klub iz Rima da popusti i dozvoli igraču da ide ili će čekati veću sumu, ali i rizikovati da ostane bez ičega, uzimajući u obzir da vezisti ističe ugovor na kraju sledečće sezone. Ponudu od 25 miliona Lotito bi mogao da smatra uvredljivom, pošto je u novembru tvrdio da je Srbin jedan od najboljih vezista na svetu.

- Pogodite koliko vredi? On je najbolji vezista na svetu. Ma ne dam ga za manje od 120 miliona - rekao je u novembru prošle godine Lotito. 

Sergej je ove sezone odigrao 42 meča u svim takmičenjima i dao osam golova uz osam asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan

pre 1 godinu

Ha ha ha 100 miliona Pa ne vredi on vise od 15,pa ni toliko.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija