• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

20:50

VELIKI POSAO TSC-A! Reprezentativac SRBIJE potpisao ugovor sa TOPOLČANIMA! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

VELIKI POSAO TSC-A! Reprezentativac SRBIJE potpisao ugovor sa TOPOLČANIMA! (FOTO)

Podeli vest

Novopečeni srpski reprezentativac Nemanja Stojić produžio je ugovor sa TSC-om.

Nalazi se TSC na putu ka istorijskom uspehu i rezultatu. Četa Željka Lazetića krupnim koracima grabi ka drugom mestu koje će klubu iz Bačke Topole doneti mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a koliko Topolčani cene sjajne rezultate čitavog tima govori činjenica da je paraf na novi ugovor stavio Nemanja Stojić. 

Mladi defanzivac danas je produžio saradnju sa TSC-om do leta 2025. godine, odnosno, sezonu duže od dosadašnjeg ugovora. On je samo jedan u nizu koji su se obavezali na vernost Topolčanima pošto je prethodno novi ugovor dobili trener Žarko Lazetić, ali i napadač Petar Ratkov, te golman Veljko Ilić. Situacija sa Ifetom Đakovcem nešto je komplikovanija budući da je on dva puta ove sezone dobijao i potpisivao novu saradnju. 

Nemanja Stojić sjajno se uklopio u sistem Žarka Lazetića i jedan je od ključnih igrača TSC-a. Sjajne partije u dresu Topolčana preporučile su ga selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju koji ga je poveo na američku turneju. Tada je štoper TSC-a debitovao protiv Sjedinjenih Američkih Država, a poziv je dobio i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo - tada je oba meča posmatrao sa klupe. 

 

 

Talentovani štoper prošao je omladinsku školu Partizana, ali u Humskoj nikada nije dobio pravu šansu. Usledila je kratka epizoda u Voždovcu posle koje je zadužio opremu Crvene zvezde, odnosno - Grafičara. Sjajne partije u Prvoj ligi Srbije preporučile su ga Metalcu iz Gornjeg Milanovca gde je sa Lazetićem pravio sjajne rezultate pre nego što se preselio u Bačku Topolu. 

Ove sezone je na 34 nastupa u svim takmičenjima postigao jedan pogodak, i zabeležio jednu asistenciju. Privukao je pažnju brojnih klubova iz Evrope, ali je utisak da je Stojić maksimalno foksuran na obaveze u TSC-u budući da je pred njima istorijska šansa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija