• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

19:51

MESI I BARSA - NEMOGUĆE JE! Argentinac dobio ASTRONOMSKU PONUDU iz Saudijske Arabije!

Tanjug

Fudbal

MESI I BARSA - NEMOGUĆE JE! Argentinac dobio ASTRONOMSKU PONUDU iz Saudijske Arabije!

Podeli vest

Povratak Lionela Mesija u Barselonu je nemoguća misija, prenosi madridski "As".

Bila je Katalonija na nogama nakon vesti da je Lionel Mesi blizu povratka u Barselone, ali...

Argentinac je rešen da na kraju sezone, a po isteku ugovora, napusti Pariz Sen Žermen i sreću potraženi negde van Parka prinčeva. Njegova epizoda u Svecima se neslavno završana budući da je na stalnom udaru navijača, ali njegova naredna destinacija verovatno neće biti Nou Kamp. 

Madridski "As", mada njihove izvore u slučaju pisanja o Barseloni ne treba uzimati kao previše relevantne, prenosi da je gotovo nemoguće da se Mesi vrati u Kataloniju. Argentinac je pre dve sezone zbog ekonomske situacije na Nou Kampu bio prinuđen da napusti klub i pređe u Pariz Sen Žermen, a finansijsko stanje ni danas nije ništa bolje. 

Barselona ima mali prostor za manevar i bilo kakva greška mogla bi "skupo da ih košta". Gubici na Nou Kampu su ogromni, procenjuje se da je klub ove sezone u još veće minusu od oko 55.000.000 evra, a predsednik Đoan Laporta prethodnog leta uradio je sve kako bi izvukao klub iz dugova. 

Foto: Tanjug/AP

Posledica toga oseća se na kasi koja je sve praznija, a dugovi sve veći. Upravo to mogla bi da bude glavna prepreka Mesijevog povratka na Nou Kamp. Katalonci grabe ka tituli u Primeri i teško je očekivati da će Ćavi Ernandez ovog leta dobiti pojačanja budući da se posledice višedecenijskog lošeg poslovanja tek sada osećaju. 

"As" dodaje da Barselona nema dovoljno novca da zatvori sve "rupe", a u isto vreme finansira povratak Lionela Mesija. Sa druge strane, Argentinac na stolu ima astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije vrednu više od 400.000.000 evra po sezoni... Vredi napomenuti da je Mesi upravo zbog odlaska u Saudijsku Arabiju suspendovan na dve nedelje u Pariz Sen Žermenu što je dodatno raspalilo svetske i evropske medije o njegovoj budućnosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija