• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

20:24

OSIMEN NAKON MAGIČNE NOĆI: Ovo neću zaboraviti dok sam živ!

Tanjug/AP

Fudbal

OSIMEN NAKON MAGIČNE NOĆI: Ovo neću zaboraviti dok sam živ!

Podeli vest

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen izjavio je danas da uoči početku sezone mnogi nisu verovali u njegov tim i dodao da je klub iz Napulja zahvaljujući jedinstvu stigao do titule u Seriji A, prenosi Jurosport.

Napoli je sinoć odigrao 1:1 sa Udinezeom u Udinama u meču 33. kola Serije A, što je klubu iz Napulja bilo dovoljno da dođe do treće titule u istoriji kluba, prve posle 1990. godine.

- Zauvek ću biti zahvalan ovoj ligi, ovom takmičenju. Kao što uvek kažem, učim ulogu napadača, a sa Napolijem su odmah bile dobre emocije. Mislim da sam mnogo napredovao, posebno zahvaljujući (treneru Lučanu) Spaletiju i njegovim saradnicima. Ulili su mi samopouzdanje da mogu da rastem i postižem mnogo golova - rekao je Osimen, koji je ove sezone na 27 mečeva u Seriji A postigao 22 gola.

Napoli pet kola pre kraja prvenstva ima na prvom mestu 80 bodova, dok je Lacio drugi sa 64.

- Ovo su za mene fantastične emocije, mnogo godina smo čekali da se 'Skudeto' vrati u Napulj i uspeli smo. To je dan koji nećemo zaboraviti dok smo živi. Ovo osećanje ne mogu da izmerim - naveo je napadač Napolija.

Foto: Tanjug/AP

On je podsetio da Napoli na početku sezone nije bio među favoritima za titulu.

- Mnogi nisu verovali u nas, ali zahvaljujući jedinstvu u ekipi, sjajnom treneru, predsedniku i svima u klubu, mogli smo da verujemo da ćemo osvojiti titulu. Sada moramo da uživamo. Posle pobede protiv Rome shvatili smo da možemo do 'Skudeta'.Takođe, osvojili smo je i zahvaljujući mentalitetu ekipe - zaključio je Osimen.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija