• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

10:01

BURA NE PRESTAJE! Iskusni stručnjak zagrmeo! SVI SMO ZAKAZALI SA MESIJEM! MAJSTORE, MI TE NE ZASLUŽUJEMO! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

BURA NE PRESTAJE! Iskusni stručnjak zagrmeo! SVI SMO ZAKAZALI SA MESIJEM! MAJSTORE, MI TE NE ZASLUŽUJEMO! (VIDEO)

Podeli vest

Argentinac Lionel Mesi već neko vreme je na meti navijača Pariz Sen Žermena, koji ne prestaju sa protestima, a situacija je iz dana u dan sve napetija.

Šef struke Nanta Antoan Kumbuare (59), smatra da odnos navijača prema Mesiju nije u redu.

- Mesi se jednostavno ne dira. Da sam imao Lionela, rekao bih mu da stoji napred, da ne trči i da nema potrebe da se vraća u obranu. Dobijao bi lopte i hteo bih da vidim čaroliju - rekao je bivši igrač i trener PSŽ-a.

Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

 

Ne krije koliko je razočaran iskusni stručnjak.

- Potpuno smo zakazali sa ovim čovekom. To je sramota. Lud sam za njim! Volim fudbal, njegovu igru i mene je sramota kada vidim šta se događa. Sada će otići i drago mi je zbog toga. Hvala majstore, mi te ne zaslužujemo - poručio je Antoan Kumbuare.

 

Čelnici "svetaca" kaznili su slavnog Argentinca sa dve nedelje izbacivanjem iz tima, jer je bez dozvole kluba otputovao u Saudijsku Arabiju.

Mesi se posle svega oglasio i i izvinio za ispad, a ujedno je pokušao i da obrazloži svoj potez.

- Izvinjavam se svojim saigračima i svim zaposlenima u klubu. Iskreno, mislio sam da ćemo nakon utakmice imati slobodan dan, kao što smo imali proteklih nedelja. Unapred sam dogovorio ovo putovanje u Saudijsku Arabiju i nisam mogao da ga otkažem. Ponavljam, kajem se zbog onoga što sam učinio i prihvatam svaku odluku - rekao je Mesi u video poruci.

Mesi je u PSŽ-u proveo dve sezone i na 71 utakmici postigao je 31 gol i 34 puta asistirao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

a sta vam je to mesi, ? kakvih ljudina igrackih je bilo pre ovog patuljka Pozdrav

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija