• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

16:06

ANĆELOTI KAO MIJA ALEKSIĆ U VARLJIVOM LETU! Ovo je možda moje poslednje finale...

REUTERS/Susana Vera

Fudbal

ANĆELOTI KAO MIJA ALEKSIĆ U VARLJIVOM LETU! Ovo je možda moje poslednje finale...

Podeli vest

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je na konferenciji za medije da na finale Kupa kralja protiv Osasune gleda kao na možda njegovo poslednje finale.

Real u finalu Kupa kralja danas od 22 sati igra protiv Osasune, a izjava Karla Ančelotija uoči duela sa ekipom iz Pamplone podsetila je na film "Varljivo leto '68" i čuvenu repliku Mije Aleksića - Ovo je možda moje i poslenje veče. 

- Uvek je uzbudljivo igrati finala. Lično, uvek razmišljam da mi je to možda poslednje finale. Tako sam mislio 2003. godine, ali nije bilo poslednje, tako razmišljam i sada. Igračima sam rekao da uživaju u trenutku, jer su ovo posebne utakmice. Pobedili smo Kaseres, Viljareal, Atletiko. Došli smo zasluženo do finala, daćemo sve od sebe da osvojimo pehar - istakao je italijanski stručnjak.

Foto: Reuters

Poslednjih nedelja se mnogo priča o budućnosti Anćelotija na klupi Real Madrida, a legendarni Italijan ističe da živi u trenutu i da se ne bavi mnogo pričama o odlasku iz Madrida. 

- Uopšte ne razmišljam o tome, već samo o finalu Kupa Kralja i polufinalu Lige šampiona. Ne postoji ništa rizično za moj život. Što se tiče budućnosti, ona je jasna: ugovor sa Realom mi ističe 30. juna 2024. godine, a ne sutra - zaključio je Ančeloti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija