• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

22:50

EVO ZA KOGA NAVIJA NOVI KRALJ VELIKE BRITANIJE! Ni Vest Hem, ni Aston Vila, Čarls voli DRUGOLIGAŠA!

Tanjug/AP

Fudbal

EVO ZA KOGA NAVIJA NOVI KRALJ VELIKE BRITANIJE! Ni Vest Hem, ni Aston Vila, Čarls voli DRUGOLIGAŠA!

Podeli vest

Novi kralj Velike Britanije Čarls III nedavno je otkrio za koji klub sa Ostrva navija.

Održano je danas u Velikoj Britaniji krunisanje Čarlsa III! I dok je njegova majka kraljica Elizateba Druga decenijama ćutala o tome za koji klub navija, kralj Čarls treći omdah je rešio da da prizna čije boje nosi u svom srcu. 

Sumnjali su mnogi da Elizateta druga navija za Vest Hem, poznato je da Čarlsov sin Vilijam navija za Aston Vilu, a kralj Velike Britanije je navijač Barnlija! 

- Neki ste me pitali da li navijam za neki britanski fudbalski klub. I ja kažem 'Da, navijam za Barnli', a ljudi me na to pitaju u čudu 'Za Barnli?! Navijam upravo za Barnli jer je taj klub prošao kroz neke izazovne periode i tražim način da mu ponomognem i konzorcijumom svojih dobrotvornih projekata, uključujući i one u Aziji - rekao je Kralj Čarls. 

 

 

On je svoju ljubav prema Barnliju objavio još davne 2012. godine kada je bio gost na Turf Muru, tada je od kluba dobio dres sa natpisom "Njegovo kraljevsko visočanstvo". Veza između novopečenog kralja i Barnlija ostala je snažna do danas pa je klub rešio da uoči poslednjeg kola Čempionšipa na meču protiv Kardifa intoniraju himnu "Bože, sačuvaj kralja". 

Kralj Čarls i kraljica Kamila krunisani su u Bakingemskoj palati, u prisustvu princa i princeze od Velsa, ali i uz primetno odsustvo kraljevog mlađeg sina Harija. Britanski mediji navode da on nije bio ni pozvan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija