• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

09:56

SKANDAL U AUSTRALIJI! Miloš Ninković i Hrvat se hvatali za gušu u svlačionici (FOTO/VIDEO)

Reuters

Fudbal

SKANDAL U AUSTRALIJI! Miloš Ninković i Hrvat se hvatali za gušu u svlačionici (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Incident kakav se ne pamti dogodio se u Australiji, a centralna figura je bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković! Fantastični srpski vezista i trener protivničke ekipe Sindeja Stiv Korica, inače hrvatskog porekla, hvatali su se za gušu u svlačionici.

Ninkovićev Vestern Sidnej Vonderers poražen je rezultatom 2:1 u plej-ofu australijske A lige na svom terenu od gradskog rivala Sidneja, inače kluba čiji je dres Miloš nosio s velikim uspehom punih sedam sezona. Srbin je u gospodskom maniru posle meča otišao u protivničku svlačionicu kako bi svakom igraču protivničkog tima stegao ruku i čestitao na velikom uspehu, a sve je to zabeležila kamera. Haos je nastao kad je u svlačionicu ušao Stiv Korica, s kojim se Ninković nije baš lepo rastao kad je menjao klub i došlo je do verbalnog sukoba, nagurivanja i bliskog kontanta. Tuču i veći fizički sukob sprečili su igrači Sidneja, koji su izgurali Ninkovića iz svlačionice.


Navijači Sidneja, inače ljuti na srpskog asa što je napustio njihov klub na kraju prošle sezone, sad su stali na Ninkovićevu stranu.

"Korica je budala! Ninkoviću zameram zbog toga kako je otišao, ali u ovom slučaju nije uradio ništa ružno. Došao je kao džentlmen da bivšim saigračima čestita pobedu. Korica je zaljubljen u sebe umesto da gleda širu sliku i brine o ugledu kluba", napisao je jedan razočarani navijač.

Hrvatski trener je priznao posle utakmice da između Ninkovića i njega postoje neraščišćeni računi, ali nije precizirao o čemu se radi.

- On je bio uznemiren, verovatno zato što je izgubio utakmicu. Znate, imamo mi problem koji traje već neko vreme, ali to je između njega i mene - rekao je Korica.

 

Foto: EPA

Stiv Korica

S druge strane, šef stručnog štaba Vestern Sidnej Vonderersa Marko Rudan, takođe Hrvat koji je rođen u Australiji, stao je u odbranu našeg asa i otkrio da je Korica još tokom utakmice uvredio Ninkovića.

- Miloš je otišao da čestita svojim starim saigračima, a njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se dogodilo između njih dvojice, što nije bilo prijatno, bilo je prilično vatreno. Još nisam video Miloša, nisam o tome razgovarao sa njim. Ali mislim da je sve počelo još tokom utakmice gde je njihov trener rekao nešto ne baš lepo Milošu. Tako je sve krenulo, provokacijom njihovog trenera. Ipak, to je fudbal, takve stvari se dešavaju - rekao je Rudan.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija