• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

11:01

MEDIJI U ŠVAJCARSKOJ URNIŠU DŽAKU! Uništio je reputaciju! Terijera čeka MEGA KAZNA!

Reuters

Fudbal

MEDIJI U ŠVAJCARSKOJ URNIŠU DŽAKU! Uništio je reputaciju! Terijera čeka MEGA KAZNA!

Podeli vest

Taulant Džaka, brat fudbalera Arsenala i velikog srbomrsca Granita Džake, napravio je skandal na utakmici švajcarske lige, a sada ga tamošnji mediji "linčuju" zbog sramnog poteza.

Meč Ciriha i Bazela je završen pobedom Ciriha 2:0, a Taulant Džaka je sve više gubio kontrolu nad svojim ponašanjem zbog lošeg rezultata po svoj tim, pa je u jednom momentu glavom udario protivnika u grudi i podigao veliku prašinu!

Švajcarski mediji se dan kasnije bave sramnim i divljačkim ponašanjem Džake, a u listu "Blich" ga nazivaju terijerom!

 

 

"Terijera Džaku čeka mega kazna", naslov je jdnog od tekstova.

Autor teksta veruje da će fudbaler biti drakonski kažnjen.

"Za igrača Bazela Džaku sezona bi već mogla biti gotova četiri kola pre kraja jer ga čega velika kazna" piše "Blich".

Urednica portala Stefi Buhli je takođe osudila čoveka koji je očigledno poput starijeg brata Granita postao skandal majstor.

 

 

"Kako da upropastite reputaciju za samo pet minuta? Taulant Džaka ima šest osvojenih titula uz svoje ime. Pristojan, neupadljiv van terena. On je Bazelov zaštitni znak. Odigrao je preko 240 puta za klub u Superligi, zaradio je žuti karton 70 puta, crveni samo jednom. I onda, bum, desi se ovo, i to na meču koji nije poznat po tenzijama, ali je uvek emotivan za oba tima. Džaka je znao šta ovaj meč nosi, toliko je iskusan, toliko puta je igrao meč takvog naboja. Zna za provokacije rivala, on je veteran. I opet je reagovao kako je reagovao - uhvatio je za vrat jednog igrača, drugog glavom udario. Pitam se šta mu se desilo da tako nešto uradi", piše između ostalog u tekstu.

Podsetimo, i otac i brat Taulanta Džake poznati su po skandalima, a naviše kada su provocirali i vređali Srbe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija