• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

08:06

KRVNIČKI START, A NI FAUL... Rabio zaradio TRI RANE nakon ovog POTEZA! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

KRVNIČKI START, A NI FAUL... Rabio zaradio TRI RANE nakon ovog POTEZA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Juventusa Adrijen Rabio umalo je doživeo tešku povredu na meču protiv Sevilje nakon što je na njega startovao Loik Bade.

Već mesecima se priča o ulozi VAR sistema na fudbalskim smotrama budući da su sudijske greške sve češće, a da iz "soba" glavnim arbitrima ne stiže nikakva pomoć. Najsvežiji skandal izazvao je gol Kevina De Brujnea na meču Real Madrida i Mančester sitija u Ligi šampiona, a ništa manje bure neće biti ni posle utakmice između Juventusa i Sevilje. 

Uspela je Stara dama u finišu meča da izbegne poraz, ali je sve moglo da prođe sa daleko manje stresa da glavni arbitar Danijel Zibert nije napravio ogroman propust u 85. minutu nakon stravičnog starta Loika Badea nad Adrijenom Rabioom. 

Francuz je pokosio svog zemljaka, sudija nije reagovao, a da stvar bude zanimljivija ni VAR se nije umešalo iako se na snimku jasno vidi da je štoper Sevilje otvorenim đonom udario vezistu Juventusa. 

- Odmah sam pokazao posledicu udarca sudiji, ali nije reagovao. VAR se nije oglasio, nisam jedan od onih koji se žale, ali momentalno sam osetio da mi je pokupio nogu. Zbog toga sam i ostao na zemlji, a i nakon utakmice kada sam video snimke, činilo mi se da je penal čist. Ali sudija je odučio drugačije - rekao je Adrijen Rabio. 

Iako u Juventusu imaju mnogo razloga za neazdovoljstvo, trener Masimilijano Alegri rešio je da ostane suzdržan i dostojanstven kako ne bi izazvao veću buru. 

- Nikada ne komentarišemo suđenje, niti govorimo bilo šta o sudijama. Moramo da prihvatimo njihove odluke. Pozitivna stvar je što nismo ustuknuli, niti primili drugi gol. Sudija će sam videti da li je bio penal ili ne. Moramo da razmišljamo o terenu. Već smo dovoljno dali na nepovoljne epizode ​​i potrošili mnogo energije van zelenog pravougaonika. Želja je finale i zato moramo biti samouvereni - dodao je trener Bjankonera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija