• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

19:21

U FIRENCI ZAGRMELI NA SRBE! Jović i Terzić morali da se izvinjavaju! SPORNA OBJAVA digla veliku prašinu! (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

U FIRENCI ZAGRMELI NA SRBE! Jović i Terzić morali da se izvinjavaju! SPORNA OBJAVA digla veliku prašinu! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativci Luka Jović i Aleksa Terzić uputili su javno izvinjenje svima u Fiorentini zbog sporne objave na društvenim mrežama.

Posle poraza u Ligi konferencija od Bazela (1:2) u redovima "ljubičastih" morali da bave stvarima koje nemaju veze sa terenom. Naime, u centru pažnje su bili Luka Jović i Aleksa Terzić.

Posle utakmice oni su podelili objavu sa "Fan stranice Luka Jović", a da verovatno nisu ni pročitali pažljivo šta tu piše:

- Taktička katastrofa trenera Italiana. Trebao je da zadrži istu postavu kao protiv Napolija. Igrali su dosta dobro, posebno Jović i Terzić. Izgledali su spremno i greška je bila što je obojicu ostavio na klupi. Drži se čoveče najjačih 11. On ne samo da rotira, nego uvodi igrače koji mesecima igrali i to u ovako bitnoj utakmici. Italiano nema viziju igre - glasila je "sporna" poruka.

Foto: printscreen instagram

Sporna objava

Zbog svega toga igrači su morali da upute izvinjenja:

- Želeo bih da izrazim izvinjenje treneru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa trenerom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred - napisao je Jović.

- Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim treneru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu - objavio je Terzić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija