• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

20:53

FRANCUZ POBESNEO JER GA KLUB NIJE POSLAO KOD SRPKINJE! Želeo kod čuvene Marijane, ali...

AP PHOTO

Fudbal

FRANCUZ POBESNEO JER GA KLUB NIJE POSLAO KOD SRPKINJE! Želeo kod čuvene Marijane, ali...

Podeli vest

Situacija Malkoma Edžume, fudbalera FCSB (bivše Steaue) i te kako je kontroverzna, a pomoćni trener Mihai Pintili izneo je detalje o francuskom vezisti kojeg je rumunski biznismen Điđi Bekali platio 330.000 evra.

Izgleda da je Malkom Edžuma napustio FCSB, a Pintili otkriva razlog zašto fudbaler više ne nastupa za klub.

Ne prestaju raprave o njegovom mogućem odlasku nakon nedavne povrede, a pojavile su se informacije da je Francuz uznemiren jer ga ljudi iz kluba nisu poslali u Srbiju, da se oporavi kod čuvene  doktorke Marijane Kovačević. 

Foto: informer

Marijana Kovačević

Naime, Malkom Edžum je „pobegao” u Francusku da tamo leči povredu, a trener je govorio o situaciji veziste koji je imao važnu ulogu u sezoni 2022-2023, i rekavši da učinak Francuza nije bio isti posle ramazana i da on "više nije bio on".


- Ne znam da li je ljut. Mislim da ga je i ramazan malo uticao, jer teško je ne jesti i ne spavati. Ne želim da kažem da je to krivica.  Uradio je senzacionalne stvari kada se dobro pripremio i upravo ono što je radio na treninzima radio je na utakmicama. Nije ga bilo u poslednje vreme, verovatno je zbog toga i dobio povredu mišića koja ga koči -  rekao je Mihaj Pintilii, pomoćni trener FCSB-a, u Orangesportu.

Gneralni direktor FCSB Meme Stoica je govorio o situaciji u kojoj se nalazi Malkom Edžuma nakon što je Điđi Bekali rekao da ne zna da li će se Francuz vratiti u tim.

- Ne postoji igrač kojeg možemo smatrati nezamenljivim! Edžuma ide u Francusku, za njega je prvenstvo završeno, hteo je da ide... Jedni mogu da veruju, drugi mogu da sumnjaju. Rekao sam da ga šaljemo da sanira šta treba, poslao sam Marijanu povredu, ali u predelu gde ima povredu ona ne interveniše. U ovoj situaciji, između četiri i šest nedelja je period u kojem on mora biti odsutan i oporavlja se u Francuskoj. To je veliki gubitak, jer je on u periodu kada naša igra nije funkcionisala savršeno, bio taj koji je povukao ekipu za sobom. Poštujemo sve religije, ne želim ni da pričam, da me ne tumače pogrešno. To je povreda na treningu i to je to, nemam šta da mu zamerim. On je pod ugovorom sa nama, ako dobije ponudu koja nas nasmeje, naravno da će otići, ali bilo koji igrač je u njegovoj situaciji, nema igrača kojeg smatramo nezamenljivim- rekao je Mihaj Stoica za Orangesport.ro.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija