• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

13:40

HAKIMIJA POTERAO ŽESTOK MALER! Optužen za SILOVANJE, ŽENA GA OSTAVILA, a sad PSŽ ŽELI DA GA SE REŠI!

reuters

Fudbal

HAKIMIJA POTERAO ŽESTOK MALER! Optužen za SILOVANJE, ŽENA GA OSTAVILA, a sad PSŽ ŽELI DA GA SE REŠI!

Podeli vest

Ašraf Hakimi, defanzivac Pariz Sen Žermena, mogao bi na leto da napusti redove Parižana.

Kako piše francuski "L’Ekip", PSŽ je spreman da proda defanzivca, jer niko u klubu nije zadovoljan njegovim igrama poslednjih nekoliko meseci, a nema sumnje da im se sve smučilo i zbog silnih skandala koji prate fudbalera u poslednje vreme. 

Hakimija je ostavila žena nalon optužbi za silovanje, a sada bi mogao da ostane i bez kluba. Baš ga je poterao opak maler. Neko bi rekao da je zaslužio, s obzirom na to da je suprugu Hibu Abuk istavio praznih ruku i bez alimentacije nakon zahteva za razvod. 

Foto: reuters

 

 

Hakimiju je ovo druga sezona u PSŽ-u  Prvo se prilagođavao na fudbal u Francuskoj, pa mu nije odgovarao sistem koji je forsirao bivši trener Maurisio Poketino, a onda je na početku druge sezone igrao najbolji fudbal od dolaska u klub.

Nakon sjajnog niza utakmica otišao je na Svetsko prvenstvo, gde je završio četvrti nakon poraza Maroka od Hrvatske. Ubrzo nakon toga se suočio s optužbama za silovanje, supruga ga je ostavila, pa se razveo i više nikad nije došao na nivo koji od njega svi u klubu očekuju. PSŽ-u je dosta svega, pa je voljan da proda Hakimija ako dobije zadovoljavajuću ponudu.

Foto: reuters

 

Podećamo, Hakimiju je žena planirala je da uzme  pola imovine, jer je prevario i optužen je za silovanje. Ali, Hakimi je svu svoju imovinu registrovao na ime svoje majke, Sadie Mouth, tako da na papiru nije ništa imao. 

Foto: Reuters

Ašraf Hakimi sa suprugom Hibu Abuk

Majka zvezde PSŽ-a, tvrdi da uopšte nije znala za potez svog sina.

- Sin me nije obavestio o prenosu bogatstva na mene! Je li preuzeo nešto da se zaštiti, ne znam, ali... U čemu je problem ako je to istina? Da moj sin nije to uradio, onda se ne bi mogao rešiti te žene - odbrusila je ona.

Hiba Abuk je španska glumica, rođena 30. oktobra 1986. godine. Javnosti je poznata po raznim ulogama iz tamošnjih televizijskih serija. Za Hakimija se udala u februaru 2020, pa sada, tri godine kasnije, prolazi kroz pravi pakao zbog optužbi za silovanje posle kojih je i rešila da ga ostavi. Incident se, prema navodima stranih medija, dogodio krajem ovog februara, uoči meča između PSŽ i Marseja. Žena koja je u fudbalera uperila prstom istakla je u razgovoru s nadležnima da je Ašrafa upoznala sredinom januara preko Instagrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija