• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

21:04

SKANDAL NA FINALU KUPA! Navijači ZRINJSKOG bojkotovali himnu BOSNE I HERCEGOVINE!

printscreen

Fudbal

SKANDAL NA FINALU KUPA! Navijači ZRINJSKOG bojkotovali himnu BOSNE I HERCEGOVINE!

Podeli vest

Navijači fudbalskog kluba Zrinjski okrenuli su leđa tokom intoniranja himne Bosne i hercegovine i na taj način izrazili nepoštovanje i bojkot uoči odigravanja finala Kupa između njihove ekipe i Veleža.

Meč koji odlučuje o osvajaču Kup takmičenja igra se u Zenici, na stadionu "Bilino Polje", a u centru pažnje, nažalost, neće biti dobar fudbal "zahvaljujući" pristalicama prvaka države Zrinjskog.

Čim su prvi tonovi nacionalne himne krenuli, "ultrasi" su okrenuli leđa i na taj način izrazili veliko nepoštovanje prema svojoj državi.

" Neverovatno je da se još uvek dešavaju ovakve scene na utakmicama u Bosni i Hercegovini. Ovakve situacije bi trebalo pratiti, a pojedince kazniti. Nije ovo ništa novo. Domovina u kojoj žive često se vređala na utakmicama uz veličanje određenih ljudi koji su izvršili strašne zločine u prošlosti. Definitivno je ovo izuzetno ozbiljan skandal koji jednostavno mora biti kažnjen od strane Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i videćemo kako će krovna kuća našeg fudbala reagovati " pišu tamošnji mediji.

Zrinjski je ekipa iz Mostara, a na svom grbu ima jasno naznačenu "pripadnost" jednom entitetu u BiH sa ozloglašenom "šahovnicom" .

Foto: printscreen

 

Ovaj tim je ove sezone već obezbedio trofej prvaka države, ali sve i da osvoje "duplu krunu" ostaće samo ružna slika kao podsetnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija