• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2023

07:20

HRVAT SE SLOMIO PRED NOVINARIMA! Modrić plakao posle debakla!  (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

HRVAT SE SLOMIO PRED NOVINARIMA! Modrić plakao posle debakla! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u finale Lige šampiona, pobedom nad madridskim Realom rezultatom 4:0 u revanš utakmici, što je teško podneo Luka Modrić, koji se rasplakao posle utakmice.

Mančester siti je pregazio Real, a mrežu Madriđana napunili su dvostruki strelac Bernardo Silva, Eder Militao i Hulian Alvarez. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije se proslavio protiv Sitija, želeće što pre da zaboravi meč sa "građanima, a španski mediji pišu da je zaplako prilikom razgovor sa novinarima.

- Što se dogodilo? Nismo bili dobri. Želeli smo da igramo drugačije i bolje, ali nismo uspeli. Siti je je bio superioran. To se dogodilo. Bili su bolji. Moramo to da priznamo i da im čestitamo. Videćemo šta dalje - rekao je uplakani Luka Modrić.

 

 

 

"Građani" će u finalu, koje je na programu 10. juna, na stadionu "Ataturk" u Istanbulu, igrati protiv milanskog Intera, koji je prethodno eliminisao gradskog rivala, ekipu Milana, sa ukupnih 3:0.

- Kada Real izgubi sve je važno. Mnogo je  analiza i kritika. Moramo s tim da živimo i da se naviknemo. Kritike nas neće pokopati, posebno one konstruktivne i moramo ih prihvatiti nakon ovako teškog poraza.

 

 

Modrić ne dozvoljava bilo kakve kritike na račun trenera Karla Anželotija. 

- Trener zaslužuje da ostane na svom mestu i posle ovog poraza. Doneo nam je toliko trofeja i prošle sezone je bio neverovatan. Ne treba da dramimo. 

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo je čini se kraj jedne ere Reala, ali Modrić veruje da on i njegovi saigrači nisi rekli sve što imaju.

- Videćemo! Moramo da krenemo dalje, ne želim sad da pričamo o budućnosti. Videćemo što će se dogoditi. Ova ekipa može navijačima da donese još mnogo slavlja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set