• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2023

18:45

PEDALA ZA DŽAKU! Arsenal će da NAJURI SRPSKOG PROVOKATORA! Nema ni pregovora, odmah ZBOGOM!

EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbal

PEDALA ZA DŽAKU! Arsenal će da NAJURI SRPSKOG PROVOKATORA! Nema ni pregovora, odmah ZBOGOM!

Podeli vest

Arsenal jei definitivno ostao bez titule u Premijer ligi, pa će "tobdžije" na kraju sezone da krenu u renoviranje tima.

Sve to čelnici "tobdžija" radiće u dogovoru sa trenerom Mikaelom Artetom, a Španac nije imao milosti kada je pravio selekciju.

Shvatio je da mu je tim bio najtanji u sredini, posebno na mestu zadnjeg veznog koje je pokrivao Granit Džaka. Praktično, Švajcarac albanskih korena i veliki srbofob dobio je šut kartu.

Arsenal uopšte nije želeo da pregovara sa Granitom Džakom oko produženja ugovora. Momak poreklom iz Podujeva, iz srpske pokrajine Kosovo i Metohija, karijeru bi trebalo da nastavi u Bundesligi, pošto je za njega interes pokazao Leverkuzen.

Nemci su spremni da iskeširaju 15.000.000 evra Arsenalu, što je više nego prihvatljiva suma za Mikaela Artetu i čelnike kluba.

Prvi pik za mesto novog zadnjeg veznog Arsenala jeste reprezentativac Engleske i kapiten Vest Hema Deklan Rajs.

Njega želi i Mančester junajted, ali se čini da je London prednost u izboru kluba. Za Deklana Rajsa i Moisesa Kaiseda iz Brajtona, Arsenal je spreman da potroši čak 195.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija