• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

13:50

MESI JE U KREVETU KAO BALVAN! Seksi Argentinka progovorila o aferi sa fudbalskom zvezdom! On je STIDLJIV, a pričali smo o...

printscreen

Fudbal

MESI JE U KREVETU KAO BALVAN! Seksi Argentinka progovorila o aferi sa fudbalskom zvezdom! On je STIDLJIV, a pričali smo o...

Podeli vest

Ksoana Gonzales, devojka koja je svojevremeno obnažena pozirala za "Playboy" tvrdi da je spavala sa fudbalskom zvezdom Lionelom Mesijem i da nije baš impresionirana.

Gonzalesova živi od svog profila na sajtu za odrasle, a rešila je da svetu otkrije kakvo iskustvo je imala sa, po mnogima, najboljim fudbalerom svih premena!

Iako je Mesi u srećnom braku sa Antonelom Rokuzo, to nije sprečilo devojku koja zarađuje od provotivnih fotki da progovori o njihovom odnosu!

Foto: Instagram/Antonela Roccuzzo

 

Ona tvrdi da su se Leo i ona upoznali u klubu preko Mesijevog telohranitelja, završili su u njegovom krevetu, a onda se ona razočarala.

Foto: printscreen

 

- To se dogodilo pre mnogo godina. Bio je veoma mlad. Ali znao je šta radi, bio je punoletan, to je važno. Nije mi on prišao, već njegov telohranitelj. Rekao mi je da postoji neko, ko bi voleo da me upozna. Bila sam zainteresovana, a onda se ispred mene pojavio Mesi, idol svih nas u Argentini", ispričala je Ksoana i otkrila pikantnije detalje: "Pitala sam ga što je poslao čoveka iz svog obezbeđenja do mene, umoesto da mi sam priđe i upozna me. Tek kasnije sam primetila koliko je stidljiv. Pričali smo o muzici, ne sećam se da li mi je rekao da ima devojku, ili ne. Onda smo otišli ​​u njegov stan u Puerto Maderu. U krevetu očekujete da ako nešto uradite, onda će i onaj drugi to učiniti vama. Želela sam da mi da malo više. Ali... U nekom trenutku mi se učinilo da sam sa balvanom.

Onaj ko želi da gleda fotke prsate Ksoane, za mesečnu pretplatu na "Only fansu" mora da izdvoji 30 američkih dolara, dok za godišnju pretplatu mora da se "otvori" za 180 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija