• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

21:30

KO BI DOŠAO SEM MAME I TATE!? Legenda Mančestera odbila OPROŠTAJNU utakmicu...

EPA

Fudbal

KO BI DOŠAO SEM MAME I TATE!? Legenda Mančestera odbila OPROŠTAJNU utakmicu...

Podeli vest

Legendarni defanzivac Mančester junajteda Fil Džons nakon 11 godina napušta Old Traford.

Novi vetrovi duvaju na Old Trafordu, a dok se čeka promena u vlasničkoj strukturi Mančester junajteda, renoviranje igračkog kadra uveliko traje. Spremni su Crveni đavoli da rasterete budžet tako što će se "odreći" fudbalera koji poslednjih sezona ne doprinose mnogo i prvi na listi takvih je Fil Džons. 

- Našem broju četiri sada treba malo vremena pre nego što odluči o svom sledećem koraku i svi mu želimo puno sreće u budućnosti - navodi se u saopštenju Mančester junajteda. 

Iskusni engleski štoper, sada već i legenda Mančester junajteda, nakon 11 godina napušta Old Traford. Klub je tom prilikom želeo da mu organizuje oproštajnu utakmicu, ali je on to odbio uz komentar "Ko bi se pojavio, osim mojih mame i tate?", rekao je u šali Fil Džons. 

Foto: EPA

Snažni štoper je pre 11 godina došao iz Blekburna u Mančester, ali je tokom poslednje četiri sezone zabeležio samo 13 utakmica zbog problema sa povredom kolena. Ove sezone kod Erika Ten Haga nije upisao ni minut na terenu, a holandski trener je nedavno rekao da je Džons sastavio svega 20 minuta treninga od kako je on preuzeo Mančester junajted. 

- Bilo je veoma teško poslednjih nekoliko godina, to se ne može poreći ili sakriti. Moja porodica je imala bitnu ulogu u tome da me drži usredsređenog, da pokušam da budem u formi i da igram više. Moje vreme u Junajtedu je bilo neverovatno. Kada sam napustio Blekburn, bio sam odlučan da pokažem svima šta mogu da uradim na najvišem nivou, osećao sam glad. Imao sam ponude nekoliko klubova, ali sam čekao Junajted. Jedva sam čekao da upoznam Ser Aleksa, da potpišem i da počnem. To je jedini klub u kom sam želeo da igram. Voleo bih da sam mogao da igram više i da sam pružio više. Uradio sam sve što sam mogao - rekao je Džons. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija