• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

23:10

ARTETA DOVEO POJAČANJE U STRUČNI ŠTAB! Pas novi "ASISTENT" Arsenalovog trenera...

Tanjug

Fudbal

ARTETA DOVEO POJAČANJE U STRUČNI ŠTAB! Pas novi "ASISTENT" Arsenalovog trenera...

Podeli vest

Mikel Arteta doveo psa na trening Arsenala kako bi ekipu oslobodio stresa.

Imao je Arsenal sve u svojim rukama desetak kola pre kraja Premijer lige i otvoren put ka tituli, ali su Topdžije uspele da "uprskaju" stvar... Neće u London ni ove sezone stići pehar, a Mikel Arteta došao je na revolicionarno rešenje kako bi popravio atmosferu u ekipi. 

Jasno je da su fudbaleri Arsenala potonuli nakon serije loših rezultata, a Mikel Arteta je zbog toga klubu kupio psa, smeđeg labradora, čija će uloga biti da ekipu oslobađa stresa!? Topdžije su novog ljubimca nazvali Win (pobeda).

Mikel Arteta ima ideju da pas izvuče negativnu energiju iz sastava Arsenala, ali i dodatno ujedini sastav. Vlasnik psa je član osoblja, ali Win nekoliko puta nedeljno dolazi u Arsenalov trening centar u severnom Londonu.

Foto: Tanjug

Pozvao se trener Arsenala na naučno dokazanu teoriju da psi mogu da imaju pouitivan uticaj na mentalno zdravlje ljudi, ali i poboljšanje raspoloženja, te smanjenje stresa. Bio je Arteta i u prošlosti sklon čudnim praksama, sada je Win njegov najnoviji pokušaj da pomogne svojoj ekipi. 

Arsenal uoči dva poslednja kola ima četiri boda manje od Mančester sitija. Do kraja su ostala dva meča za Topdžije, dok će Građani imati tri susreta u Premijer ligi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija