• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

07:58

GUDELJ OTKRIO ŠTA SU MU REKLI VLAHOVIĆ I KOSTIĆ! Ofanzivci Juvea su OVO poručili saigraču iz reprezentacije!

Tanjug/AP

Fudbal

GUDELJ OTKRIO ŠTA SU MU REKLI VLAHOVIĆ I KOSTIĆ! Ofanzivci Juvea su OVO poručili saigraču iz reprezentacije!

Podeli vest

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj rekao je da su mu saigrači iz reprezentacije Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić koji nastupaju za Juventus poželeli da osvoji trofej Lige Evrope!

Sevilja za koju nastupaju Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović  je savladala Juventus Dušana Vlahovića i Filipa Kostića u polufinalu Lige Evrope (1:1, 2:1).

Iako poraženi, saigrači iz nacionalnog tima u dresu "stare dame" poželeli su svu sreću Gudelju i njegovim Andalužanima u finalu koje će odigrati protiv Rome, čije boje brani bivši reprezentativac naše zemlje Nemanja Matić. 

Foto: Tanjug/AP

Kostić i Vlahović

Srpski vezista koji igra za španski tim rekao je da jako dobro poznaje Kostića i Vlahovića i da nije ni čudo što nastupaju za tim kakav je Juventus.

- Dobro poznajem Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, ali mi to nije olakšalo posao na terenu protiv njih. Oni su vrhunski igrači koji ne igraju u Juventusu uzalud. Nismo razgovarali nakon revanša pošto su bili utučeni i odmah su otišli u svlačionicu, a mi smo ostali da slavimo sa navijačima. Nakon utakmice smo se čuli telefonom i tada su čestitali meni i Marku Dmitroviću i poželeli nam da osvojimo trofej Lige Evrope. Ja njima takođe želim sve najbolje - rekao je Gudelj.

Sevilja će se u finalu sastati sa ekipom Rome, 31. maja od 21.00.

Foto: EPAIMAGES

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija