• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

22:16

SUROVA SRBIJA ZGAZILA ITALIJANE! Kadeti protiv Španije za ČETVRTFINALE Evropskog prvenstva

UEFACredits

Fudbal

SUROVA SRBIJA ZGAZILA ITALIJANE! Kadeti protiv Španije za ČETVRTFINALE Evropskog prvenstva

Podeli vest

Kadetska reprezentacija Srbije savladala je Italiju u drugom kolu Evropskog prvenstva u Mađarskoj - 2:0 (1:0).

Nije Srbija uspela pobedom da otvori Evropsko prvenstvo za kadete, ali je četa Aleksandra Lukovića uspela da se izdigne iz svih problema i dođe do veoma važnog trijumfa. Orlići su u drugom kolu EURA u Mađarskoj savladali Italiju sa 2:0 pa će o plasmanu u četvrtfinale odlučivati u direktnom duelu protiv Španije. 

Srbija je posle 39. minuta povela golom Maksimovića, a na 2:0 rezultat je povećao Cvetković sredinom drugog poluvremena. Ipak, sve zasluge za golove idu na račun sjajnog Matije Popovića koji je sa dve asistencije vodio Orliće do pobede u Mađarskoj. 

Foto: UEFACredits

Posle deset minuta bilo je jasno da Srbija želi pobedu pošto je golman Martineli u dva navrata morao da "vadi kestenje iz vatre". Ipak, neposredno pre odlaska na odmor spasa nije bilo posle Maksimovićeve bombe. 

Selekcija Aleksandra Lukovića će se za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva boriti protiv Španije 24. maja od 20 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija