• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

11:58

I HAJDI JE PREKIPELO! VREME JE DA BRACO ODE! VRELA NEMICA traži ostavku sportskog direktora BAJERNA!

Reuters

Fudbal

I HAJDI JE PREKIPELO! VREME JE DA BRACO ODE! VRELA NEMICA traži ostavku sportskog direktora BAJERNA!

Podeli vest

Svetski poznata manekenka Hajdi Klum zahtevala je da sportski direktor Bajerna Hasan Braco Salihamidžić napusti funkciju posle blamaže protiv Lajpciga na "Alijanc areni" (1:3).

Prekipelo je mnogim navijačima Bajerna, a među njima je i zanosna Nemica Hajdi Klum.

Viktorijin anđeo sa suprugom Tomom Kaulicom posmatrao je uživo poraz bavarskog giganta kojim će najverovatnije posle 10 godina sići sa trona nemačkog fudbala.

Foto: EPA

Hajdi Klum sa suprugom

Uoči poslednjeg kola Bundeslige Borusija iz Dortmunda ima 70 bodova, dva više od Bajerna, i imaće priliku da pobedom nad Majncom 27. maja obezbedi titulu.

To se nije dopalo Hajdi Klum, koja je na Instagramu poručila da je vreme da Salihamidžić ode.

Mislim da je Hasan čovek koji bi trebalo da napusti Bajern. Ups, da li sam to naglas rekla? Izvinjavam se - poručila je zanosna Hajdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Sportski direktor Bajerna i nekadašnji reprezentativac BiH poručio je da se trudi da radi najbolje što može.

- Sve odluke vezane za Bajern donose se sa najboljim namerama. Svoj posao radim 24 časa dnevno i uvek pokušavam da dam sve od sebe, rekao je sportski direktor Bajerna - izjavio je Salihamidžić.

Foto: EPA

Hasan Salihamidžić

Svetski top-model Hajdi Klum nije ostala u lepom sećanju navijačima naše fudbalske reprezentacije. Naime, ona je na žrebu za Mundijal 2006. godine u Nemačkoj našu reprezentaciju poslala u "grupu smrti" zajedno sa Argentinom, Holandijom i Obalom Slonovače.

Selekcija koja je tada igrala pod imenom Srbija i Crna Gora izgubila je sve mečeve - Od Holandije (1:0), Argentine (6:0) i Obale Slonovače (3:2).

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA HAJDI KLUM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija