• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

18:10

PALA ODLUKA! Evo koga je UEFA postavila da sudi Finale Lige šampiona

REUTERS/Lee Smith

Fudbal

PALA ODLUKA! Evo koga je UEFA postavila da sudi Finale Lige šampiona

Podeli vest

Poljski arbitar Šimon Marčinjak delegiran je za glavnog sudiju finala Lige šampiona, koje će 10. juna u Istanbulu igrati Mančester siti i Inter, odlučila je UEFA.

Reč je o sudiji koji je prošlog decembra delio pravdu u finalu Svetskog prvenstva, na meču Argentina - Francuska.

UEFA je, osim u Ligi šampiona, delegirala sudije i za finala Lige Evrope i Lige konferencija. U finalu drugog po jačini evropskog takmičenja igraće Sevilja i Roma 31. maja u Budimpešti, a na centru će biti engleski arbitar Entoni Tejlor.

Glavni arbitar finala Lige konferencija biće Španac Karlos del Sero Grande, kome će takođe pomagati njegov tim iz Španije.

Finale Lige Evrope igra se 7. juna u Pragu između Vest Hema i Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija