• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

15:25

NA POMOLU BOMBA OD TRANSFERA! ITALIJANI TVRDE: Sergej je NJEGOV san, a u Laciju više nisu protiv prodaje!

Reuters

Fudbal

NA POMOLU BOMBA OD TRANSFERA! ITALIJANI TVRDE: Sergej je NJEGOV san, a u Laciju više nisu protiv prodaje!

Podeli vest

Fudbalski reprezenttivac Srbije i as Lacija, Sergej Milinković Savić, jedan je od onih o čijem se transferu uveliko piše u Italiji, a potencijalni naredni klub prema pisanju italijanske "Gazete delo sport" je Milan.

Ističe renomirana "Gazeta" da je Milinković Savić prošlog leta, kao i mnogih prethodnih, bio favorit trenera Milana, Stefana Piolija.

Italijanskog medij se opredelio za naslov "Piolijev san – Milinković Milanov trekvartista", a u tekstu milanski list analizira kako bi dugogodišnja želja šefa struke slavnog kluba ovog leta mogla da se ostvari.

Foto: Tanjug/AP

 

Ruku na srce, Milan prošle godine nije ni pokušavao da dovede srpskog vezisu zbog previsoke cene, ali Sergejev ugovor ističe za godinu dana i šanse da napusti Lacio nikada nisu bile veće. Sportski direktor rimskog kluba Igli Tare u ponedeljak se oglasio tim povodom.

- Sergej voli i poštuje klub, trenera i predsednika. Za dobro svih, sastaćemo se uskoro kako bismo razgovarali o situaciji. Sve bi moglo da se dogodi, moguće je da Sergej bude prodat drugom klubu - rekao je Tare u jučerašnjem razgovoru za italijanski Skaj.

Foto: reuters

 

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito je u jednom momentu za slobodu srpskog fudbalera zahtevao i 100.000.000 evra, ali bi ovog leta mogao da pristane i na četiri puta manju cenu, dakle 25-30 miliona, navodi Gazeta. 

Kada je u pitanju želja iskusnog stručnjaka Stefana Piolija, odluku će doneti sportski sektor na čelu sa Paolom Maldinijem i Frederikom Masarom, odnosno vlasnici kluba. Jer Sergej, ističe Gazeta!

Sjajni vezista je u prethodne četiri sezone u Seriji A postigao je 31 i namestio još 35 golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija