• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2023

22:29

AKO DORTMUND OSVOJI TITULU - KELN DOBIJA MILION EVRA! Borusija želi da prekine DOMINACIJU Bajerna! Jarčevi im POMAŽU

EPA

Fudbal

AKO DORTMUND OSVOJI TITULU - KELN DOBIJA MILION EVRA! Borusija želi da prekine DOMINACIJU Bajerna! Jarčevi im POMAŽU

Podeli vest

Fudbaleri Kelna rešeni su da pomognu Borusiji i osvajanju šampionske titule, a Dortmund će imati podršku navijača Jarčeva.

Više od decenije Bajern Minhen suvereno vlada nemačkim fudbalom, ali bi dominacija Bavaraca mogla da se prekine ovog vikenda. Četa Tomasa Tuhela doživela je poraz od RB Lajpciga što je Borusija iz Dortmunda iskoristila i pobedom nad Augzburgom došla na prvo mesto Bundeslige uoči poslednjeg kola! 

Ekipa Edina Terzića će u poslednjem kolu igrati protiv Majnca, a u slučaju pobede Milioneri će postati novi šampioni. Ipak, Borusija može da računa i na kiks Bajerna protiv Kelna posebno što će Jačervi imati i finansijski motiv da iznenade Bavarce na svom terenu. 

Naime, kada je Antoni Modest letos iz Kelna prešao u Borusiju, u ugovoru je navedeno da će, ukoliko Dortmund osvoji titulu, Jarečvi zaraditi još milion evra! Tada su Milioneri platili 5.100.000 evra za iskusnog napadača, ali je Keln zaštitio svoja prava u slučaju da titula stigne na Vestfalen. 

Foto: EPA

Da stvar po Dortumd bude bolja, u Kelnu su i više nego raspoloženi da prekinu dominaciju Bajerna. Posebno zbog činjenice da su dva kluba u izuzetnim odnosima, baš kao i navijači pa je najavljeno da će spiker za vreme utakmice Kelna i Bajerna javljati i rezultate sa meča Borusije i Majnca. 

Navijači Kelna najavili su da će proslaviti svaki gol Borusije sa utakmice protiv Majnca, a kasnije, u slučaju da Dortmund uzme titulu i pehar koji posle 11 godina odlazi iz Minhena. 

Nema sumnje da nas očekuje pakleno zanimljiv vikend u Nemačkoj! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija