• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

12:57

JEZIVA POVREDA BENZEME! Igrao ceo meč s pocepanim stopalom i DAO GOL! (FOTO/VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

JEZIVA POVREDA BENZEME! Igrao ceo meč s pocepanim stopalom i DAO GOL! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ovaj čovek ima neverovatno visok prag tolerancije na bol! Napadač Real Madrida Karim Benzema (35) odigrao je sinoć ceo meč protiv Rajo Valjekana u 36. kolu Primere i čak je bio strelac prvog gola u pobedi 2:1 (1:1). Utakmica nije bila od prevelikog značaja za "kraljevski klub", koji se sa gradskim rivalom Atletiko Madridom bori za drugo mesto na tabeli, ali svakako ne može da bude slabije rangiran od treće pozicije.

Sve te okolnosti daju posebnu težinu podatku da je Karim Benzema od desetog minuta utakmice igrao sa pocepanim stopalom. Protivnički igrač da je krvnički nagazio već na startu meča i raskrvario mu ris, deo stopala malo iznad prstiju. Francuz se požalio, malo hramao, ali stisnuo zube, nastavio da igra i ćutao sve do kraja. 

Kad mu je klupski doktor posle utakmice pogledao nogu - imao je šta da vidi. Zbog velike rasekotine odmah da ga je poslao na ušivanje. As Reala zaradio je pet kopči, a njegov menadžer objavio je i snimak na kojem se vidi kako Benzemi krvari stopalo i kako jezivo izgleda povreda.
 

 


Sad je neizvestan nastup francuskog golgetera u narednom meču protiv Sevilje, a Benzemi je svaki minut na terenu važan jer pokušava da stigne Roberta Levandovskog iz Barselone na čelu liste strelaca Primere. Poljak trenutno ima 23 gola, odnosno pet više od Benzeme.

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija