• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

13:52

JOVIĆA HRABRE POSLE PROMAŠAJA! Luka će ga dati u finalu Lige konferencija

printscreen

Fudbal

JOVIĆA HRABRE POSLE PROMAŠAJA! Luka će ga dati u finalu Lige konferencija

Podeli vest

Srpski fudbaler u centru pažnje na Apeninima posle propuštenih prilika u finalu Kupa Italije protiv Intera (1:2)

Teško je Luki Joviću (25) pao sinoćnji poraz Fiorentine od Intera u finalu Kupa Italije (1:2), srpski fudbaler nije mogao da sakrije suze po završetku utakmice, ali su mu danas u klubu iz Firence pružili jaku podršku!

Naš reprezentativac je na "Olimpiku" šansu dobio od 70. minuta i mogao je lako da izraste u junaka da je iskoristio nekoliko dobrih prilika u samoj završnici. Posebno se izdvaja šansa u 78. minutu, kada mu je golman Samir Handanović odbranio čist zicer. Zato je na kraju snažni napadač zaradio etiketu tragičara, ali su mu ubrzo čelnici i saigrači uputili reči ohrabrenja i čvrsto stali uz njega.

"Ljubičasti" ni posle 22 godine nisu uspeli da osvoje trofej, a sportski direktor Danijele Prade otkrio je šta je rekao mladom centarforu nakon meča i pritom ga javno pohvalio za ono što je prikazao na terenu.

- Jović je emotivan momak. Izašao je motivisan na teren i stvorio tri - četiri šanse. Uloga napadača je neverovatna, jer se nekada dešava da čim dodirnu loptu postignu gol. Ovog puta Luka nije mogao ništa, ali pre ili kasnije stvari se okrenu. Rekao sam mu da će zatresti mrežu i biti čovek odluke u finalu Lige konferencije protiv Vest Hema. Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali - objasnio je Prade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija